Nya tider mina vänner, jag byter blogg!



Ledsen att jag varit så dålig på att uppdatera. Som ni vet är jag itne så teknisk och jag har inte lyckats lägga upp bilder från mobilen på den här bloggen, därför byter jag nu blogg och hoppas att innehållet kommer att bli bättre, hehe! Jag hoppas du följer med mig!

Nya adressen är:

http://annamariesteen.wordpress.com/


Vi hörs där!

Stor kram från Anna

Vilken helg...


Åh va härligt!
Först en trevlig kväll på Lilla Torg, träffa fina vänner och sen en heldag på stranden med syster. Jag är lycklig och tacksam!


Spännande



I morgon får jag förmodligen min klänning som jag har tänkt ha på bröllopet. Hoppas verklgien den sitter bra...älskar klänningar!

Kan även meddela att jag har börjat jobba med den nya bloggen nu...uppdatering kommer ;)

 

 

 


Utbildning


Idag har jag varit på en intressant utbildning för affärsutvecklare. Träffade många trevliga människor men dagen går så fort när man ska äta och fika hela tiden. Men kan säga att glassmaskinen blev poppis. Utanför vår sal fanns det popcorn-maskin och mjukglass och man fick själv välja strössel, fyra sorter. Haha! Inte bara barn som gillar glass, även kostymnissar :)

Det är dags att vakna Anna!


Jag har haft en blogg-koma känner jag. Skyller på min mobil, funderar på att byta blogg så att jag kan uppdatera lättare...skulle du följa med om jag byter? ;) Det vill säga, du som jag inte redan har tappat....



RSS 2.0