Huvudvärk

Är det hösten, mörkret, kylan eller min iver som får mig att få hemsk huvudvärk? Brist på fest kanske? ;)
Oavsett vad det är så MÅSTE jag träna idag. Kanske hjälper det :) Träning och sola! Sen hoppas jag på att va pigg i huvudet så jag kan vara med på den planderade myskvällen hos Josse...annars blir kvällen trist.

Just dance!

Det är inte okej...

...att försöka jobba i en arbetsmiljö där man inte har tillgång till ström.

Idag när vi var i full gång med examensarbetet så försvinner plötsligen strömmen och det gillar inte datorn! Josse fick springa ner och höra med folket i huset, tydligen sparar de in på ström, de "prioriterar" det viktigaste så ibland är det ström på våning 3 och ibland på våning 4. Hur logiskt låter det? URKORKAT!
På 4:an är det bäst att sitta och skriva, konstigt att de måste spara på strömmen i kontakterna just där när de låter lamporna lysa fast att det är ljust ute...
Nu har jag iaf gjort min röst här och hos Anders. Hoppas verkligen på bättring!


Ät en vitamin och bli en vacker blondin

Jag vet att det jag nu kommer att skriva kommer kanske att irritera några av mina vänner. Isabella, även kallad Blondinbella har haft slående rubriker i tidningar det senaste året och jag har inte intresserat mig ett dugg. Så skulle Isabella fylla 18 år och det firades med ett stort kalas.

Jag måste bara säga att Blondinbella var strålande vacker på sin fest! Wow! Bilderna på Expressen fick mig till och med att surfa till hennes blogg och jag fann den intressantare än vad jag hade väntat mig. Kul att för en gångs skull bli positivt överraskad. Jag vet dock att många tycker kändisar som Isabella, Britney och Perrelli är ytliga. Sanningen är den att de är idoler för många och det tycker jag att de ska få vara! Man kan se upp till en person och inspireras, för det behöver man inte bli en kopia. Var dig själv!

Jag måste dock få berömma Isabella lite mer...hon har ett underbart långt ljust hår. Detta påminner mig om att det snart är dags att beställa tid hos frissan. Tyvärr går det inte att förlänga, jag får hålla ut!

På söndag skall jag och Josefine testa på hur det är att modellfotograferas. Det ska bli spännande, kanske trivs jag inte alls med det och kanske blir bilderna inte alls så som jag önskar. Då blir det heller inget köp. Men en bild hade varit roligt att ha :)

I helgen väntar mys med vännerna. Taco och Idol, sen blir det födelsedagskalas på lördag :) Får fundera ut vad jag ska ha på mig i morgon! Träningen måste också hinnas med...ångesten har börjat krya sig på...

Natti natt!

Vilken lycka! Snacka om bergochdalbana....

C-uppsats, examensarbete. Jobbigt tänker du nog när du läser orden men jag måste slå ett slag för uppsatsen. Val av ämne är verkligen viktigt, att det intresserar. Jag bara älskar vårt ämne och det vi skriver. Visst är inte alla delar lika roliga men tycker absolut inte att det är tråkigt. Vi har fått världens gulligaste handledare och vi har än så länge haft bra diciplin i gruppen även när det har segat. Nu börjar äntligen intervjuerna fastställas också..det kommer nog bli ganska nervöst att genomföra dem, men oj så kul! Jag tror verkligen på vår uppsats :) Några av dem ser jag extra mycket fram emot ;D


Ibland känns allt bara så bra trots att jag står mitt i röran av vad som kallas för mitt liv :)







Linnéa, var försiktig om dig. Min dröm var så hemsk, så hemsk... Tycker så mycket om dig!
STÖRST ögon vinner, Linnéa är vinnaren ;)


Nästan årets värsta dag!

I morse var jag supertrött när klockan ringde. Sovit dåligt, säkert inte mer än 3,5 timmar, och så det första jag hör på radion är att Stearling har konkat!!! Jag trodde jag drömde så var tvungen att gå upp och lyssna på nyheterna igen. Nu är det nog en månad sedan jag och Josse bokade våra biljetter till Spanien till våren och idag finns biljetterna inte kvar. UPPLÖSNINGSTILLSTÅND!
Det är nog som det är med allt annat, c-uppsats, intervjuer som ska bokas, för lite träning, ångest och pinsamma svåra träffar... Jag har försökt försvinna under en mössa hela dagen och nu är huvudvärken total. Vilken hemsk dag...

I morgon måste vi försöka fixa med banken så att vi kan få tillbaka lite pengar. Vi måste även jobba på mer med uppsatsen, idag gick det bara inte... Måste ju hitta några andra biljetter också så att vi kommer iväg. Extrajobb...precis vad vi behövde...


Var ska man få krafter?
Besvikelse är dagens ord.

Bästa vänners helg...

Söndagkväll och jag ska upp kl 04.30 i morgon för att jobba. Jag bara ler!
Jag har haft en underbar helg med storfrämmande från Linköping. Ingen mindre än Anna!




I fredags blev det god, enkel "Anna"-middag  ;) och sen födelsedagsfest hos Miriam. Många skratt och tokiga samtalsämnen...

I lördags var det dags att visa Anna hur Jönköping ser ut och fungerar. Vi hade tur med vädret, och det var till och med skönt att sola det bleka ansiktet ute på piren :)
Det blev en del shopping. NU är Anna ägaren av en snygg tunika som hon kan ha vid väl valda tillfällen ;) Lycka till gumman! Sen blev det fika på mitt favoritställe Johans. Oj! Jag glömde visst vårt viktiga besök på torget också...
Kvällen startade med middag och tjejsnack innan Eric kom. Oj, vad jag tycker om er vänner! Vilken rolig kväll även om jag var lite skärrad...haha!




Tanken var att vi skulle till Harrys men efter många om och men (och sura miner från mig) blev det Karlssons och det måste jag säga var ett bra val! ;) Stället var mycket bättre än vad jag trodde och vi fick en riktigt rolig kväll! Träffade på ingen mindre än Thomas G:son!!! Tack Barber för att du gick fram och tog en bild!!!!




Mina pinglor!




Ni är bäst och ni gjorde helgen till något extra ;) En helg jag inte glömmer i första taget...




Musiken som snurrar nu: Guru Josh Project - Infinity

Snart...

...väldigt snart så ska jag gå iväg för att möta Anna nere vid Juneporten. Då kommer hon med buss från Linköping och ska hälsa på mig och mitt liv i helgen. Helt underbart! Jag har verkligen längtat! Vi har massor att prata om och guidning av stan, kalas och fest att klara av under helgen. WWii!

Redan torsdag!

Den här veckan har gått så fort! Det kan bero på att vi har suttit med c-uppsatsen varje dag och sen har jag sprungit ner till Friskis varje kväll och kommit hem sent. Har inte sett ett tv-program, det ni!

Igår var jag och Linnéa uppe tidigt och morgonpromenerade i regnet. Nu kanske du undrar om vi är dumma på riktigt?! haha. Vi hade en morot... De började sälja Sex and the city på Ica Maxi igår, så vi var där innan öppning och sprang sedan in till filmerna och tog 6st filmer ;) MOHAHA! Det roligaste jag har gjort på länge om jag räknar bort festen i helgen ;D Inte mycket som slår den!

Nu har jag städat och fixat inför Annas besök i morgon! WWIIII ÄNTLIGEN! Ska bli underbart med en helg med Anna. Schemat är fullbokat kan jag lätt sagt säga...
Nu bär det snart av till Friskis igen och sen ska jag simma med Eunice och Fredrik. Kan lätt sagt säga att jag använder mitt månadskort på Friskis. Träningsvärken är total och jag sover bättre än någonsin, hoppas även på andra resultat...


Några bilder från helgen...


Besviken är bara förnamnet...

Det här är sjukt! 25% av dygnets timmar läger jag ner på att planera mat och träna för att nå min målvikt. trots det så skiter det sig nu och jag som redan tycker det har varit trögt länge. +1,5 kg. HEMSKT! Jag har inte slarvat speciellt mycket och börjat träna mer nu. Varför går bara jag upp i vikt av att träna? Nästa vecka ska det vara stor skillnad, annars blir jag knäpp! Hoppas dock det har gått bra för Barber på fredag. Hon har ätit soppor i två veckor nu och ska komma hit och väga sig. Jag hoppas hon har lyckats nå sitt mål, det är hon verkligen värd!

Nu ska jag äta lite, sen blir det gymmet igen! Jag ger mig inte en tum. Det MÅSTE gå att en dag nå mitt mål.
Mot ljusare tider!

Brittan är tillbaka!

Womanizer, jag har den på hjärnan hela tiden. Den sitter där och Brittan är tillbaka!
Jag tycker bara att det är tråkigt att media skriver så mycket om henne och hennes problem. Sturnta i vad hon har för kläder och hur hennes nya video är. Varför måste det klagas hela tiden?! Lyssna och njut istället!

Nystart i morgon!

Nu äntligen är all metod inlämnad och klar, så skönt! Hoppas den blir godkänd nu...
Idag fick vi analysera några tabeller från SPSS som statestik uppgift. Jag säger bara HA HA! Hur kan vi analysera något som vi inte alls vet vad det betyder?! Vi googlar ;) Tycker vi fick ihop några bra argument på kort tid och med många skratt i gruppen. jag är dock övertygad om att det hade varit lättare att räkna ut talen istället för att analysera allt...

I morgon börjar vi arbeta ordentligt med c-uppsatsen! Spännande! Nu blir vi våra egna arbetsgivare... detta ska jag fira med att köpa månadskort på Friskis (som visade sig vara billigare än vad jag trodde...). Nu ska det bli förändring och jag ska tappa kilon och cm till jul. Längtar redan till gymmet och "crossen" ;) OCH TILL LÖRDAG! Då ska vi fira att vi har klarat den så kallade "skräcken" som alla tidigare MKV:are har talat om. Tanken vid terminstarten var; kan dom-kan vi! Och nu har vi klarat det! :)

Torsdag, snart fredag och sedan lördag!

Visst låter det härligt?
Nu har jag nästan skrivit klart mina reflektioner, så skönt! Sen blir det till att hålla tummar och tår för att jag blir godkänd. Och med det, bye bye vetenskaplig metod!
Det ska firas på lördag!
Ser även fram emot i morgon då vi ska dra igång c-uppsatsen ordentligt...in i dimman...

Hasta la vista!

God morgon världen!

Gårdagens händelse svider fortfarande. Än så länge har det inte varit någn här och tittat på maskinen..ggrr! Jag har missat min morgonpromenad och det känns jätte konstigt! Vad ska jag göra fram till kl 09.45? Jag har ätit frukost, läst bloggar och nyhetssidor, tittat på TV, diskat och håller på att tvätta.

Efter skolan får det bli långpromenad, längtar verkligen att få komma ut och röra på benen! Sen är kvällen räddad med Bonde söker fru och Grey´s ;) Hmmmm vad har jag missat? Just ja! Sista skoluppgiften som vi får idag...



Måste säga att Victoria Silvstedt har kryddat Glamours novembernummer :)

URSUR!

Nu är jag trött på tvättmaskinsproblemen! Redan i våras började den strula och vi i huset klagade via mail, samtal och besök. En morgon när jag tvättade mötte jag mannen från Miele som skulle laga den. Han påstod att det inte var något fel, hallå tjena! Så inget blev lagat...

Ikväll när jag ska tvätta märker jag igen att den är konstig i vredet och när jag kommer tillbaka efter en timma är den het svart och luckan går inte upp. Nu har jag bråkat med den i över en timma och fått skölja av all tvätt. Gissa om jag ska klaga i morgon när Miele och vaktmästaren kommer. Jag tror iofs att den har brunnit. Konstigt att det ska behöva gå så långt för att få ha en fungerande tvättmaskin...

JAG ÄR URSUR!

Tillbaka på banan igen

Skola, jobb och långpromenad - nu snurrar hjulet igen! Efter en mysigkväll hemma behöver jag Törnrosa-sömn. I morgon ska jag försöka skriva klart alla reflektioner så jag kan lägga mer tid på träning resten av veckan :)

I lördags blev jag förtrollad av en klänning och den ville komma hem till mig, och så blev det ;) Den kommer att få vara med om mycket kul i höst!

Grattis Cissi till tentan!

Det värsta av det värsta...

... drabbade mig i torsdags när jag vaknade. Mådde illa och ont i magen. Inget hjälpte och jag tvingade mig genom dagen. Först igår eftermiddag började magsjukan ge med sig, tack och lov! Det är verkligen den värsta "vardags-sjukdomen" jag vet...

NU ska jag börja njuta av helgen och hur härligt det är att vakna och må bra :)

PS. Akta er för offentliga toaletter...

NU FÅR DET VARA NOG!

Seriöst, vad håller poliserna på med i Jönköping? De två senaste månaderna har tre tjejer blivit överfallna på Väster, förmodligen av samma person. Varför gör inte polisen något? Två av gångerna har det dessutom varit vid tunneln under Kungsgatan/Åsenvägen nära Klosergatan där många rör sig när det ska hem på natten. Varje fredag och lördag cirkulerar ett antal poliser och polisbilar nere på Västra Stogatan men väster i övrigt tycks de räkna bort trots att det är här mycket händer! Nere vid krogarna vid tex Juneporten är det alltid mycket folk. Visst att vissa börjar bråka där, men jag anser att slagsmål inte är lika hemskt som våldtäkt. Vid Juneporten finns det folk som kan stoppa bråken, uppe på tex väster är det öde och ingen hjälp finns att tillgå! Är det meningen att man inte ska kunna röra sig ute på natten???

Vad tycker du?

Styr upp, styr upp!

Den här dagen har jag mest ägnat åt planering. C-uppsats, jobb, fester och resor. Planen för den här veckan är ganska tuff men ser fram emot en ledig lördag och söndag. Alltid något =)

Nu måste jag även börja kämpa lite mer med vikten så jag når mitt mål till jul! Det måste bli skärpning! (Ångest för i morgon...)

Simning med min supervän Fredrik

Var tog helgen vägen?
Svaret är egentligen enkelt. En hel del träning, jobb, mysfilmkväll hos Josse och idag både powerwalk och simning med Fredrik. Inte så illa när jag väl tänker efter, men jag är fruktansvärt mosig efter simning, bubbelbad och den härliga bastun! Somnade som en stock i soffan haha. Funkade bra att simma med Fred. Vi pratade och pratade och pratade och plötsligen hade vi simmat det vi skulle! Jag kan med andra ord bli supertränad när jag tränar med Fredrik :) Nu ska vi försöka köra söndagar!

Nu har jag precis tittat på Step up. Vilken underbar film! Helt klart en av mina favoriter, vilket betyder att jag har sett den ett antal gånger ;) Nu väntar jag på att tvåan ska komma ut så att den går att låna! Skrik om du ser den på VIP!


Jag är helt såld!

Kevin, Kevin, Kevin...jag säger bara Kevin Borg, min nya idol! Han har en underbar röst så jag har varit TVUNGEN att titta på hans uppträdande om och om igen."How am I supposed to live without you". Kanske en ny musikalartist?!

Bokat och klart!

Spana in! Här kommer jag och Josefine tillbringa en del av våren 2009. Det ska bli ett äventyr! Ser fram emot att lära mig mycket spanska =) Resan och utbildningen är bokad nu! D-dagen, 13 februari...




Källa: http://www.playasycosta.com/images/playas-cadiz.jpg


Hasta la vista!

ÄNTLIGEN! Whitney, min favorit!

De senaste veckorna har varit tuffa,TopModel nästan varje dag! Jag har spelat in och tittat i efterhand. Skrattat, gråtit, blivit glad och ledsen. Häxan åkte ut, rättvisan finns trots allt! Och nu, Whitney vinner! Helt rätt, jag blev verkligen glad! Äntligen en mullig modell, eller mullig är fel för hon är ju normal och snygg! Go girl!




Källa: http://www.zimbio.com/America's+Next+Top+Model/articles/61/Remember+Whitney+Thompson+Ms+Thickness+ANTM



Källa: http://www.buddytv.com/articles/Image/ANTM-Cycle10/Whitney-Thompson-ANTM-10.jpg

RSS 2.0