MAMMA MIA

Underbart! Vilken film! Vilken handling, skådespelare, miljö, sångare! En och en halv timma med skratt, gråt och ett perfekt slut. Dessutom fick vi se en snuskigt snygg Pierce Brosnan, och vilken sångröst han har!  Tycker över lag alla sjöng väldigt bra och satte nytt liv åt låtarna, nästan så att det kan vara värt att köpa cdn. Filmen ska jag absolut ha!
det blev bara fyra timmars sömn innan det var dags att gå till jobbet, men det var det värt!

Tack!

Tack alla kära vänner för alla gratulationer! Jag känner mig verkligen firad :) Och mer blir det, tjoho!


Puss på er!



( För evigt galen, glad och ett märke på höger knä...)

Ett starkt minne

Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå
Men det kan va' svårt att tro när man inte ser den
Och det sägs att efter regnet kommer solen fram igen
Men det hjälper sällan de som har blitt våta

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det

Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker
Och tron är ofta den som ger oss styrka
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
När ångesten och ensamheten kommer

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
Ser man allt med lite andra ögon
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
Skillnad mellan sanningar och lögner

Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det



Björn Afzelius

Utmaningar från Linnéa

Utmaning nr 1 uteblir då jag inte orkar tänka så mycket nu :p Här kommer dock nr 2!

Namn - Anna Marie Stèen Ögonfärg- blåa Hårfärg - just nu, väldigt blond Högerhänt/vänster - högerhänt Stjärntecken - kräfta Skostorlek - 38 Är dina föräldrar skilda - nej Sport - tittar på allt, utför få! Helgdag- den lediga dagen Årstid - sommar HAR DU NÅGONSIN Varit kär - ja Blivit dissad - ja Skolkat - nja Sovit utomhus - i tält ja! Använt droger - nej Retats - ja THIS OR THAT- mini-eller lättmjölk SENASTE DU Skrattade - nu ikväll. Grät - någon vecka seda. Filmen du såg senast - Sex and the city. Tuggade tuggummi - idag. Drog ett skämt - jag är dålig på sånt, skrattar folk är det nog jag som har gjort något knasigt. Sjöng en sång - idag till Girls just want to have fun. HAR DU UNDER DEN SENASTEMÅNADEN Ätit müsli - nej. Rökt - nej Tagit droger - nej Kysst någon - nej tyvärr Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet - nej inte det heller. Bakat - tårta. Jag utmanar mina bloggvänner att göra denna utmaning.man avslöjar inga stora hemligheter... 

Vänner!

Jag har haft en underbar helg med mina vänner. Både lördag och nu ikväll. Så trevligt att bara ses och se att alla mår bra :) Tycker om er!

Mötesplatsen sägs vara en spännande sida, får väl se om jag gör ett test. Alltid intressant hahaha!





Nu längtar jag till ONSDAG KVÄLL! MAMMA MIA, Josefina!


Anna på äventyr!

YYEEHHAAMMAANN, nu har jag varit ute på äventyr, eller rättare sagt igår! Ganska tidigt på morgonen tog jag Krösatåget till Värnamo för att hälsa på Cissi. Det visade sig att Värnamo är underskattat vad det gäller affärer. Jag hittade riktiga fynd! Sen bar det av till Hillerstorp. Även detta samhälle är nog underskattat. det var mycket större än vad jag hade tänkt mig. Ungefär som Rönninge, fast Hillerstorp ligger ganska långt in i de småländska skogarna.

En väldigt trevlig dag, god mat, trevliga föräldrar och många nya intryck! Vid 18-tiden tog vi bilen med Miram upp till Jönköping. det tog lite tid då oljan tog slut och åskan gick, men sen blev det mysfilm kväll på Gjuterigatan. En väldigt fin dag! En perfekt lördag!

SÅÅ typiskt!

Idag på lunchen läste jag om hur poppis det är att träna på gym på sommaren trots att det just är sommar (och man egentligen kan träna utomhus). Spela roll! Jag blev iaf sugen på att gå och träna, basta och hela den där mojängen. Efter att ha ätit, tvättat och insett att jag inte har någon ro att bara sitta, kom jag på tanken att gå och träna. När jag väl är där visar det att de stänger kl20 på vardagar och när jag tittar på klockan är hon 19.55. SÅÅ typiskt! Varför finns inte möjligheten att gå och träna en fredagkväll mitt i sommaren? Måste alla ha hemmafredag?? NÄÄÄÄÄ! Blev så sur så jag var tvungen att ta en rejäl promenad och sparka av mig min ilska.

Jag har gjort det igen igen!

Mina hemligheter av Sophie Kinsella. Har nog aldrig skrattat så mycket av en bok. Helt underbar! 350 sidor skratt och bevis på att man inte är ensam om att inte vara så kultiverad och smart :P Men det betyder ingenting! Man kan ha så mycket annat..hahaha!

Hemmagjort!


Här kommer bilderna på min "hemmagjorda" klänning från i lördags. Lätt fixat. En vit klänning, halsduk, nål, och tråd och vips har man fått ett nytt plagg! Våga prova du med!







Sleten

Vetenskaplig metod, blaj! Har arbetat med höstens litteratur hela eftermiddagen. Blä vad tråkigt det kommer att bli att läsa allt. Det känns dock skönt att ha mycket klart nu inför starten, och detta tack vare Josse. Superduper tack! Ska bara beställa en bok och skriva ut lite till sen har jag förhoppningsvis all litteratur fixad.

Eftersom jag jobbade morgon blev det ingen morgonpromenad. Måste ta igen det nu så lika bra att ge mig ut med en gång. Orka orka! Men sen ska jag dega i soffan tills ögonlocken ramlar ihop...lätt!

PUss både här och där!

Jag har gjort det igen!

Under två tillfällen på ett dygn har jag läst en bok, och nu är de 375 sidorna förbi...  Det här är en av mina stora svagheter. När jag hittar en bok jag gillar kan jag nästan inte lägga ifrån mig den. Denise Rudberg är den författarinnan jag brukar hylla här, jag älskar hennes böcker. Men nu har jag hittat en av hennes vänninors bok ( dessutom är hon vän med Charlotte Flinkenberg vilket gör det hela ännu bättre då hon är en mina största förebilder). Författarinnans namn är Kicki Norman och boken heter Väninnorna & Kung Carl. Tror jag har en till bok an henne, den ska snart avnjutas.


Kanske låter jag ytlig, men jag anser att samhällsfrågor också är viktiga! ;P Just nu undrar jag vad Jönköpings kommun håller på med. De har kommit fram till att det finns för många miljöstationer i stan, att folk tar bilen till dessa och att det inte är bra för miljön. Först tog det bort min här ute på torget, och idag när jag tänkte gå förbi Torpas station under min morgonpromenad, hade de tagit bort den också. Kunde ju inte powerwalka med en kasse tidningar, så fick prega ner den i en vanlig svart soptunna i parken. Jag kände mig dum, men det är ännu dummare att tro att "vi utan bil" ska ta bussen till Herkulesvägen för att slänga sopor. Så nu får jag väl räkna mig som en miljöbov! Illa illa!

Kreativitet är ordet!

Ibland får jag konstiga ryck och i helgen hände det igen! Det började med att jag putsade fönstrena, sen blev det storstädning och sen möblerade jag om. Igen tänker säkert vissa...men jag tycker det är kul. Förutom när man ska sätta sig och ordna bland alla sladdar till TV, video mm.. hu! Sen bar det av till Malin på fest. Hade lite problem med klädvalet med tanke på det ostabila men ganska varma vädret. Hittade en gammal klänning i garderoben men den såg inte så kul ut, så jag gjorde om den :D Haha..Blev gansk nöjd med resultatet. Jag tror inteatt  man ska vara så rädd att förändra ett plagg. Lägga till en halsduk eller något sånt.. resultatet blir roligt!

Idag har det regnat hela dagen så jag tog en sväng om till A6. Hittade lite rea-fynd och hälsade på några vänner som jobbade. SOFT helg! Nu sitter jag här och är nervös över tennisen, heja NADAL!



( hehe, nu är jag ägare till en påskgul klänning och en stor vit hatt, väldigt fräckt! )


Båstad

Jag skulle verkligen vilja åka till Båstad under Tennisveckan, men det blir nog inte det :( Här följer lite bilder från tidigare år. Sitter och drömmer igen ;)



Här ser det ut som vi svirar hårt, men det var faktiskt inte så farligt!



Bodegan!



Fotade vid favoriterna. Nadal kommer inte i år heller, men hoppas det går bra för honom i England i helgen!



Som tur är hann jag och Anna svira lite i Södertälje i början av sommaren!






<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Tankar som snurrar

Ibland tänker jag för mycket, bekymrar mig, längtar eller bara drömmer. Tankar som snurrar, timmarna går och och det är som att jag har varit borta från verkligheten ett tag. Egentligen handlar det nog bara om att jag är trött. Nu är det bara två veckor kvar till semestern och jag försöker kämpa allt jag kan med motion och nyttig mat. Konstigt nog känner jag mig mer orkeslös nu än någonsin. Äter jag för lite och dricker för lite vatten? Nix nix, inte enligt vågen så det kan jag utesluta.
Jag tittade på det roliga viktprogrammet ikväll. Fattar inte hur en arbetande människa klarar sig på lite fisk och grönsaker och frukt på en hel dag och sen kan springa 1,5 timma!!!! Men det är inte normalt, en sådan människa är så klart sjuk.

Förmodligen är det bara en period och lite för många raskapromenader och stressen att klara dem på kortare och kortare tid som gör mig kroniskt trött. Istället för att se det som något jobbigt, ska jag försöka få upp positiviteten igen. Jag saknar mina tisdagsmöten! De är toppen!

Nu ska jag göra klart morgondagens fruktsallad och sen gå och knoppa. Kl 07.00 ska jag vara utanför Josse och morgonpromenera ;)  ( Ja, jag vet! Jag är hopplös! Självklart gör mina vanor mig trött och sur, men eftersom jag bor själv slipper någon lida över min surhet som ibland dyker upp hehe).

RSS 2.0