Vänner!

"När vänner kom till
var tanken ganska klar
för vänner har nå´t i sig
som ingen annan har.

De har en hand som hjälper
de lyssnar och förstår.
De viker inte undan
när många andra går."



Ibland är vi dåliga på att säga till våra vänner att vi tycker om dem och uppskattar vänskapen. DU som läser här ska känna dig träffad! Du är en underbar vän! Ibland kanske det känns som att ingen förstår, men de finns alltid där. För många år sedan trodde jag inte att jag skulle få så fina vänner, idag är jag rik!



En av diamanterna, Anna.
En rejält dimmig kväll på Täljekällaren i somras.


Segt internet eller seg blogg?

Tidigare skrev jag ett inlägg men självklart publicerades det INTE! Fråga mig itne varför..haha!
Jag var lite negativ i tidigare inlägg, som jag dessutom skrev för ett tag sedan! Det är mycket i skolan men jag har läget under kontroll, eller det känns i alla fall så. Idag steg jag dessutom upp extra tidigt för att ta mig ut på en joggingrunda. Med riktigt tunga steg tog jag mig runt Munksjön. I morgon följer Josefine med, hoppas på bättre lycka då! Måste ju få igång fettförbränningen :)

Puss A



Vissa saker kan man inte styra över och ibland blir man förvånad, kanske till och med chockad. Ibland rår man heller inte för att det blir som det blir. Vi människor kanske dessutom förvärrar det med tankar och analyser, den som lever får se!


I morgon håller jag tummar och tår för Ronge som springer Tjejmilen! Hon springer i första gruppen och kan nog få en bra placering ;)

En tung dag!

Idag har väldigt många saker gått fel. Allt är emot mig, i alla fall nästan! Jag har tappat massor av grejer, allt tvättmedel åkte ut på golvet (köp inte bigpack, de är svårhanterliga) och jag har fått huvudvärk av allt huvudbry för höstens studier. Att byta abonnemang från Tele2 till telia visade sig också vara ett jätteprojekt som nu har tagit ett antal av förmiddagens timmar. Men nu är det löst efter många om och men.

Nu måste jag återgå till min inlämningsuppgift om analys av c-uppsatser. Tungt! Känner mig verkligen helt korkad vad det gäller vetenskaplig kunskap och metod. Varför kan inte jag vara filosofiskt smart och fatta varför man måste försöka hitta en trosföreställning för att veta om om kunskap i en uppsats är sann till exempel? Metafysik, kritisk realism, korrespondens teori, koherensteori med mera. Nu ska jag intala mig själv att det är roligt och att jag kan och att jag kommer ha nytta av det i framtiden. När hösten är förbi ska jag lämna det bakom mig för ALLTID!

Akta dig för mask!

Nu är det masksäsong! I fredags kom far med en påse blommon och äpplen. Idag när jag ska avnjuta dessa kryllar det av vita maskar i dem när man skär upp plommonet. HU! SNUSKIGT! LÄBBIGT!
Efter 10 plommon med mask bestämde jag mig för att kasta alla ink. några äpplen som maskarna börjat på. Hoppas nu för allt i världen, att de inte kryper upp igen från påsen ( fast det borde de inte va??!).

Raggning på hög nivå?

Jönköping, Kåren, Akademin, måndagkväll kl :00.30

Mr X: Hej, du dansar bra!
Miss Y: Tack! (skratt)
Mr X: Är du singel?
Miss Y: Förlåt?
Mr X: Jag är singel...
Mr X försöker kkramas hårt.



Hahahaha, en kultur vi inte är vana vid, samtidigt bättre än många fega killar som det tar månader för att komma så långt. Varför inte ett mellanting?


Åh du härliga lördag!

Jag slutar aldrig förundras över fenomenet att människan är mycket gladare så fort det är helg. Trivs man inte i vardagen eller? Studentlivet har ett väldigt oregelbundet schema, helgen kan komma redan på en onsdag ;)

Igår kom pappa hit, fick lite handlat och en mumsig middag på fiskerestaurangen på piren! Riktigt gott! Eftersom han var på resande fot, begav han sig iväg söder ut tidigt i morse, så jag fick också se till att masa mig upp ur den goa sängen. Men bra var det, nu har jag fått lite gjort. Nu väntar bara plugg...


P.S. Hade tänkt lägga upp lite bilder från i torsdags men Jonas förbjöd mig hehe... Jag får låta det gå några dagar så glömmer han det kanske! D.S.

Ny dag

Det var en underbar känsla att vakna idag. Igår eftermiddag när jag kom hem från sjukhuset mådde jag pyton, igen! Min kropp har inte riktigt vant sig vid att lämna blod... Kunde nästan inte hålla mig vaken på kvällen och när jag väl sen skulle somna mådde jag sjukt illa. Jaja, sånt är livet! Nu är det en ny dag och jag mår bra igen! Om det slutar regna ska jag nog ge mig ut på en morgonpromenad!



Gör en god gärning du också!

Insparksvecka

Inspark! En väldigt rolig period, många olika fester och aktiviteter. Igår var det Kåren-premiär. Härligt att få träffa alla vänner igen! Bra drag på dansgolvet, men lite för många fulla nollor som var på "raggnings stigen" haha. När jag och Eric kom till kåren var många på väg hem, eller försökte ta sig hem :P Tur att det finns faddrar.

Nu är jag precis hemkommen från höststarten av ViktVäktarna. Dags att börja kämpa ordentligt igen! Är dock glad att jag nästan har hållt samma vikt under sommaren!

På onsdag flyttar Barber ner, *JIPPI*!!!


Då drar jag igång igen!

Måndag 18 augusti, skolstart. Många högskolor har fortfarande sommarlov, i Jönköping drog vi dock igång idag! Roligt att träffa alla och att vara i min fina lägenhet (den ligger bara på fel ställe..). En spännande höst står för dörren, men den kommer också bli tung. Vi har redan massor att läsa och det är inga lätta grejer! Men det ska gå, jag är positiv! "Skola varvat med fest, annars blir livet pest". För övrigt kryllar skolan av nya nollor och det är fest hela veckan lång. Lite ska även vi "gamlingar" vara med på :)

Jag har varit ledig de fyra senaste veckorna och det har även min blogg varit. Nu lovar jag dock att köra igång igen och berätta om mina äventyr. Sommaren har varit underbar (den är inte riktigt slut). Kryssning till Tallin, Åland och Grekland. Ska verkligen inte klaga! Har dessutom haft ett kanon jobb i sommar!






Saknar alla där hemma! PUSS!


RSS 2.0