Working 05.30 to 16.30

En extremt lång dag idag efter att ha sovit extremt dåligt. Gick och lade mig tidigt igår kväll men vaknade typ varje timma. Vid kl 04.15 insåg jag att det var lika bra att gå upp eftersom jag skulle upp tidigt och iväg vid kl 05.15. Kändes helt okej att stå och göra fruktsallad kl 05 haha. Är man bara väl uppe så går det bra. Sen gick jag till SR med tre ord, inget är omöjligt. Du klarar det Anna! Varför vara en sån fegis?

Det blev en bra första dag. Har fått flera tider nästa vecka för fortsatt inlärning, har ju en del att lära mig men tror att det egentligen är ganska enkelt när man väl kan det. Men jag får alltid jobbig frossa när man ska börja nytt jobb. Man kan oftast inget, nya lokaler, datorer, program och trevliga och mindre trevliga människor. Men det här är min chans och jag tror det kommer att gå fint! =) Jag tillåter inget annat.

Sen var det raka vägen till Pingstkyrkan för att arbeta på praktiken. Jag och Sara har letat musik till våra program. Har även fått en liten predikan av vår "beundrare". Jag förstår dock inte allt han pratar om och ibland måste jag ifrågasätta. Nästan så att jag känner för att synda.. Fast vad är egentligen synd? Lite förlegat ord. Man ska leva så att man själv mår bra och så att vänner och familj mår bra. Inte massa regler för vad som är bra eller dåligt. Och ibland måste man få fnissa lite i smyg haha!




Om du kommer i närheten ska jag bräda dig...

Upp och ner, ner och upp!

Mitt humör är ganska ostabilt nu. Är nervös, upphöjt i 2, inför att börja på SverigesRadio, men självklart också jätteroligt! Ska bli en prövning att gå upp 04.40 imorgon...

image16

I radiostudion på HLK hösten 2006

image17

Fix och trix för att det ska låta bra! Jonna är fotograf.


ViktVäktarna styr också över mitt humör. Alltid lite slitigt ibörjan med att räkna points, få dåligt samvete för mat eller för lite motion med mera. Men det är mycket lättare den här gången. Tycker jag klarar det rätt bra. Perfekt att ha praktik nu, hinner nästan med entimmaspromenader varje dag vilket är guld värt! Var dessutom på min andra vägning idag och hade gått ner 3,1 kg på en vecka!!! Otrolig lycka eftersom att jag vet att det blev lite synd i fredags, men man måste ju leva också. Imorgon är det dags att köra hårt igen, det har ju liksom bara gått en vecka haha! Kan inte ropa hej ännu. Till sommaren ska jag och Jen fira! Men har idag firat med en skön promenad i det gråa vädret och 20 minuters solning ;)

Har ett recept-tips! Morotslasagne är nyttigt och gott, men har även provat laxlasagne nu vilket var en riktig höjdare! Lax, spenat, matlagningsgrädde, soltorkadetomater, vitlök , lök, ost och keso. Mums!


Idag känns allt väldigt bra! En underbar da´... Många roliga saker som händer den här veckan.
Glöm inte att ratta in Jönköpings närradio RadioVätterVåg 98,5torsdag kl 09-11. Då sänder jag och Sara vårt första VarDagsLiv från Svenska Kyrkan! På fredag blir det klassisk musik och ungdomsprogram!

// Anna

image15







Ja ja..

... ibland plågar man sig själv, men man kan väl helt enkelt inte låta bli...
Nej! Det kan man inte...


Helg, svälj -men ingen sprit!

Helgen har rullat på i en väldig fart. Fredagkvällen gick till att göra reportage. Lördag var det dags för jobb igen. Lika bra att tjäna lite pengar när det bara regnar ute. Sen var det att dra sig snabbt hemåt, locka håret och fixa inför kvällen hos Fredrik och hans kompisar från Skåne som var på besök. Hade förväntat mig en ganska lugn kväll..ha! Det blev en rolig, galen och trevlig kväll. Tänker inte dra några detaljer här :P Österängen, Twin (klubb), Donken och Jonnas casa blev det + besök hos Pär. Vi hann en del men kom också hem sent. Har förhoppningsvis visat er att man kan ha galet roligt nykter. Allt för mina points =)
Efter denna kväll har jag fått en låt på hjärnan..."Alla som inte dansar är våldtäktsmän.." Bra låt även fast texten inte låter så kul...




*snygg, sexig och singel*







Småsvettigt

Fredag! Har varit i studion hela dagen, lyssnat på program, varit gäst och kört teknik. Bra blandning helt enkelt! Idag fick jag och Sara köra ett eget program, den klassiska halvtimman. Mycket lärorikt, vi lyckades bra med låtvalen och tekniken flöt på. Lite nervöst ibörjan då vi aldrig har kört så mycket med cd, md m.m. , lärorikt :) Nästa vecka blir det mer eget arbete. Men det är väldigt skönt att få träffa och jobba med äldre människor, det är givande! Arbetsdagen är dock inte slut, ikväll ska vi på ungdomsmöte och förhoppningsvis samla på oss mer material till vårt nya ungdomsprogram.


Nu är Linköpingsresan bokad! Ska bli så otroligt roligt =)



image14



"Ovan regnbågen finns ett sagans land
som jag minns från en liten sång jag har hört en gång.
Ovan regnbågen där är himlen blå.
Varje dröm som som du drömmer den ska besannas då.

Jag ville önska till en stjärna att jag vore bortom mörka skyar.
Där sorgen inte finns dit verkligeheten ej kan nå
där lyckan sig förnyar.

Ovan regnbågen fåglar styr sin färd.
Varför skulle ej jag en dag finna sagans värld.

Jag ville önska till en stjärna att jag vore bortom mörka skyar.
Där sorgen inte finns dit verkligeheten ej kan nå
där lyckan sig förnyar.

Ovan regnbågen fåglar styr sin färd.
Varför skulle ej jag en dag finna sagans värld."





 


Medieträning

Ikväll började min kvällskurs Medieträning. En väldigt intressant kurs och det första vi fick göra var att svara på frågor framför en kamera. Skojigt! Haha, hade dock inte räknat med det och efter allt regn såg man ut som en dränkt katt =) Det vara en härlig grupp, för att inte tala om lärarna. Ni är så grymma!



Usch, har börjat bli beroende av te.. typ den enda nyttiga och goda drycken.


Oj! Höll på att glömma att nämna min och Saras första sändning för radioVättervåg idag! "VadDags Liv " heter sändningen på torsdagar. Gick helt okej förutom att vår tekniker kom för sent och ibland spelade fel spår. Men vi ska visa hur seriösa vi är så att han fattar att han måste skärpa sig ;)

Anna, jag saknar dig!


Under min powerwalk imorse, gick jag och funderade på om våren faktiskt var på väg. Torra härliga gator, om gator nu kan vara härliga ;P Sen kom snön.. vilken osis. Det blir ändå inget av det, därför tycker jag det är onödigt. Kan man dessutom halka på ett löv som ligger på torra gatan, då lovar jag att man nästan faller direkt så fort det kommer lite lite snö... Stackars Cissi fick också känna på det idag, fast hennes fall blev lite blodigare. Hon föll på sin flaska påväg till en förfest. Men vi lyckades plåstra om det rätt bra, så hoppas hon får en kul kväll på kåren i alla fall :)
image13
Båstad 2004


Eventuellt ska jag åka upp till Linköping snart och hälsa på Anna! Vore helt underbart om vi lyckas hitta en helg, har inte träffat den tösen sen NOVEMBER 2006!!! Vi får verkligen inte fortsätta så här, därför ska jag försöka ändra på det =)


Nattinatt //Anna

image12
Här firar vi 18-årsdagarna i Stockholm

Snusk!

Det finns en sak som är bland det äckligaste jag vet.
Killar med långa naglar, för att inte tal om de har en månads lager av skit under dem också.. Urk!
Det finns en sådan person som jag nästan måste träffa dagligen, hur ska det gå? När jag idag satt och pratade om personen med Sara, kom Patric och undrade hur hans kallingar ser ut om han inte tvättar händerna.....Öhhhhhhh...
Nej nu får jag sluta att äckla er! Förlåt!

Haha sorry killar!

Jag läste i Metro imorse att kvinnomagasin säljer sämre när det är en känd/snygg man på framsidan...hoppsan! Klart vi vill ha en tidning med en snygg kvinna...man vil ju inte bli man! Killarna får hålla sig inne i tidningarna istället (ingen vill ju ha en tidning helt utan män..).


Vägde mig imorse på min egna våg, -2 kg jämfört med igår. Det är tyvärr inte fysiskt möjligt! Kom fram till att vågarna nog skiljer sig 2kg..synd! Hahahahaha!



//Anna


En ganska speciell låttext. Loke - Allt du är

Du andas ganska tyst jag tror du somna´ till slut. 
Tårar gör en sömnig. Inte sant?
Både du och alla ljusen i mitt rum har brunnit ut.
De slockna när de brann som mest och du gjorde likadant.
Du ligger i min säng med täcket draget över hakan
som du gjort så många baktunga dar.
Bland välbekanta dofter mellan välbekanta lakan
som ifall vi nånsin hade vart ett par.
Och här ligger jag på golvet på en obäddad madrass
och ute dansar stjärnorna på taken.
Nyss var luften fuktigt het. Nu är det kall och vass
och du sover. Jag är obönhörligt vaken.
Och den filt som jag har över mig känns rättvist kort och tunn
när jag tänker på de ord jag hörde komma ur min mun.

Att jag älskar dina ögon och jag älskar din röst.
Jag älskar dina nästan obefintliga bröst.
Jag älskar när du vaknar och är tjurig och yr.
I T-shirt och trosor och knullrufsfrisyr.
Och dina barnsliga stölder av min uppmärksamhet,
din självdestruktiva generositet,
ditt kriminella, livsfarliga sätt att köra bil
och jag älskar din "Ung och singel tjej i storstan"-stil.

Att du slänger dig med talesätt och kända citat.
Att Cola-light och popcorn är din favvo dryck och mat
och att du svarar på nåt annat när jag frågar hur du mår.
Jag älskar att du skrattar när du går.
 
Men trots all denna kärlek blir det aldrig dig och mig
jag bara älskar allt du är... men inte dig.
Du kom hit strax innan midnatt, ja du brukar ju göra så. 
Som vanligt blev jag glad för att du kom.
Klev som vanligt in i lägenheten utan att knacka på
men du sa; "Det är nåt jag vill prata om."
 "För det har liksom börjat svida, det dansar, snurrar runt.
Och jag vet inte riktigt vad det är.
Kanske är det som det brukar att jag bara pratar strunt
men jag börjar nästan tro att jag är kär.
 Och jag vet att det är helt ur fas med allt vi bestämt
om oberoende och distans.
Jag kanske fuckar upp allt nu, det gör jag ju nästan jämt
men tror du inte att vi har en chans?"



Och där stod du och såg på mig, så kall och underbar.
Och där satt jag och stamma fram mitt fruktansvärda svar.
Att jag älskar när du kommer och vi försover oss med flit. 
Jag älskar att din hud är så onaturligt vit.

Och jag älskar varje gång du tvingat med mig ut på stan
och varje misslyckat försök du gjort att bli vegetarian.
Och ditt eviga tjat om hur kul det är med rave.
Och jag älskar när vi leker PJ Harvey och Nick Cave.
Att du alltid ska stampa i varenda vattenpöl 
och att du fyllnar till rejält på bara fyra mellanöl.
Jag älskar dina omöjliga lysande idéer,
att du gråter när vi bakisglor på Disney-matinéer.
Jag älskar till och med din göteborgska dialekt.
Jag fattar väl att det hade vart perfekt
så kan du fatta hur puckat det känns att säga nej,
att bara älska allt du är men inte dig.
Det gick inte att hindra. Det var som en vulkan. 
Du spändes du darrade och brast.
Som en skadeskjuten varg eller en döende svan
högg du tag i mig och höll dig fast.
 Du föll ner på knä, du hävde dig upp på tå. 
Du skrek nåt som inte gick att höra.
Med en drunknandes förtvivlan vägrade du att lyssna på
allt jag ville viska i ditt öra just då.
Jag älskar när du rör mig. Och när du är här. 
Och jag hatar mer än allting att jag inte kan bli kär.
Jag önskar mer än nånting att det fanns alternativ
till detta bittra, torra, trötta slöseri med liv.
Men jag måste konstatera, fan det känns helt oerhört,
att det jag älskade med oss har själva kärleken förstört.
För jag har ingen chans att ge det du vill ha av mig.
Jag bara älskar allt du är, jag älskar allt du gör, jag älskar allt du är...
...men inte dig.


Dags för utmaning!

Nu har allt dragit igång ordentligt igen efter en lugn helg. Igår började praktiken på RadioVättervåg. Spännande och utmanande på flera sätt. Jag och Sara kommer att få väldigt fria händer och göra program. Vi ska sända två timmar i veckan för Svenska kyrkan och eventuellt ta fram något slags ungdomsprogram för Pingstkyrkan. En utmaning att göra program för de olika målgrupperna må jag säga... Idag fick vi även vara med på ett frukostmöte och träffa ännu fler trevliga människor. Känns som att alla drar i oss och det känns ju skönt. Vi känner oss välkomna och de vill verkligen satsa på oss. Nu måste vi bara se till att göra dem nöjda också hehe...

Idag fick jag bevis på att jag är ett fetto. Gick på första mötet hos ViktVäktarna. En bra, pigg ledare och en helt okej grupp. Ska bli kul att lära känna alla kvinnor och att få komma igång med det nyttiga livet. Tycker i och för sig att jag är rätt duktig med mat och motion men det visade inte vågen så nu jäklar!!! I sommar kommer jag vara smal, känns riktigt fint ;) Eftersom viktis har funkat före så borde det ju funka nu också därför har jag varit ute och sprungit en runda nu med tunga, tunga steg. Mitt första delmål är om en månad. Då ska  jag på fest hos moster i Skåne :)

//Anna




Förgrömmade unge, det är vad jag är!

Imorse vaknade jag kl 06 av klockradion. Jag var så otroligt laddad inför första mötet på ViktVäktarna. Även om sånt är jobbigt (både fysiskt och psykiskt) så har jag ändå sett fram emot det. Med nervositet i maggropen skyndade jag mig iväg strax innan kl 08. Sen började väntan. Jag väntade och väntade och väntade. Klockan blev 08.30, 08.45 och ingen kom. Ingen ledare och inga medlemmar. Så dök en städerska upp och släppte in mig. Hon hade för sig att det brukade vara möten tidigt. Jag trodde eventuellt att de hade ställt in morgonpasset om det är dåligt med medlemmar den tiden.. Så tog jag upp mina papper för att ringa och kolla och får se att det är på TISDAGAR! NEJ NEJ NEJ! Jag är en förgrömmad unge! Har sett fel på dagen. Hur klantig kan man vara? Åh, jag blev så förargad på mig själv så jag visste inte var jag skulle ta vägen. Det var med andra ord bara att gå hem och fälla en tår...


¤%#&""""**^~~~µ#"%&¤ gggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Irriterad och saknar!

Den roliga timmen känns inte så rolig längre. Är så trött på allt bråk och gruff. Ska bli skönt med praktik, komma lite ifrån varandra. Just nu blir jag bara irriterad! Alla har så olika smak och drar åt så olika håll att det ibland blir väldigt jobbigt. Låt oss få den här sändningen överstökad...

Saknar Jensan. Speciellt dagar som denna men även andra dagar. Du har alltid varit dig själv och en så otroligt härlig vän. Mitt liv skulle vara fattigt utan dig! Igår satt jag och kollade på gamla kort från sommaren 2004..ojojoj. Kan inte sluta le =) Trots att vi lärde känna varandra ganska sent har vi gått på gitarrkurs, konfirmerats, varit på läger, haft företag, pluggat, tränat tillsammans, gått upp i vikt och även ner på ViktVäktarna =) , rest, festat, druckit de första ciderna, gråtit, har samma frisör, njutit över Stolthet o Fördom och många andra små men värdefulla grejer. Här en bildsamling som jag gjorde till Jen för fyra år sedan.
image4


image6
Sommar i Båsatad 2004 "vita kavajens sommar", den livsviktiga partydetaljen!
image5
På restaurang på Lilla Torg i Malmö, sommaren 2006. Vi gjorde roadtrip i Skåne med vännerna. Kortet nedan visar flygresan hem från Mallis och Magaluf, sommaren 2004. Ojoj..där fick vi njuta av sol och bad. Men vill också minnas att det regnade en del och att vi satt och surade en morgon under ett terasstak haha...

image7
På Ribban, Malmö sommaren 2006. Vi försöker bli lite bruna i det starka solskenet. Även denna sommar blev lite regnig ;)
image8
I Åhus på fik under Roadtrip 2006. Här ler vi bara för att vi tar kort, egentligen var vi sura, mackan var svindyr och torr!!!!!

image9

Jen skyddar sig från regnet. I Tomellilla fick vi stanna bilen tills det värsta var över. Roadtrip sommaren 2006
image10
Hemma hos Annas mamma i Barum måste vi alltid göra oss av med allt onyttigt vi stoppat i oss. Här ett vingligt träningspass! Jag va helt klart sämst av oss fyra..hahaha!

image11



Avstånd är ingenting om man verkligen är vänner! Nu ska jag och Jen börja vår kamp mot kilona igen på ViktVäktarna. Jen i Södertälje, jag i jönköping, men vi kan fortfarande peppa varandra. Du är unik Jensan! låt oss vara vänner livet ut! KRAMAR




//Anna

Roliga timmen?

Minns ni att man hade roliga timmen när man gick i låg- och mellanstadiet? Nu håller vi på att förbereda för studiosändning, fast det känns som att vi ska ha roliga timmen. Bygga scen, bära möbler och ta med lampor och smågrejer hemifrån. Kul, jag älskade alltid roliga timmen! Varje vecka sattes upp en ny pjäs. I lågstadiet var det romantiska dramer med bråk om varandras pojkvänner (tjejerna emellan) I 4:an fick jag idén att vi skulle börja köra Bingolotto, det blev kanon! Ronge, du va klassens stjärna! =)
Vill ni se showerna, sänds de på lokalkanalen i Jönköping på torsdag kl 11 och kl 15. Obs! olika sändningar med olika personer.

Nu ska jag äta en sillbit, torka håret, sen blir det sängen. Förresten! Fyndade på rean på Din sko idag. Vita skor (min favorit, sliter ett par varje år), för bara 150 kr. *lycklig*

Nattinatt!
//Anna



PS. Nu är schlagerns jokrar utsedda, ska bli roligt när Melodifestivalen drar igång. Efter den månaden är det nästan fin vår! Synd bara att ingen av deltävlingarna hålls i Jönköping. Förra året fick ju RadioK chansen att intervjua några av artisterna! ( = lycka i Annas värld)  Får hoppas på nästa år och inte vart tredje som rycktet säger...

Uuuuu för teknik

Sen jag flyttade hemifrån har jag fått lära mig mycket inom teknikens värld. Även i skolan har man fått lära sig en hel del i alla kurser vi har läst. Program, sladdar och andra prylar. Ibland får man trolla med knäna och vips så får man till det. Jag har dock två kvarstående olösta tekniska problem. Jag blir inte vän med Itunes (Eric hjälp!!!) och nu fattar jag inte om det kan vara så korkat att skype inte funkar på Vista? Är det någon som vet? HJÄLP mig innan jag blir tokig. Datorn är fortfarande en av mina "kärlekar", det ska helst kvarstå =)

"I cannot compete with you, Jolene"

Jolene, jolene, jolene, jolene
Im begging of you please dont take my man
Jolene, jolene, jolene, jolene
Please dont take him just because you can
Your beauty is beyond compare
With flaming locks of auburn hair
With ivory skin and eyes of emerald green
Your smile is like a breath of spring
Your voice is soft like summer rain
And I cannot compete with you, jolene

He talks about you in his sleep
Theres nothing I can do to keep
From crying when he calls your name, jolene

And I can easily understand
How you could easily take my man
But you dont know what he means to me, jolene

Jolene, jolene, jolene, jolene
Im begging of you please dont take my man
Jolene, jolene, jolene, jolene
Please dont take him just because you can

You could have your choice of men
But I could never love again
Hes the only one for me, jolene

I had to have this talk with you
My happiness depends on you
And whatever you decide to do, jolene

Jolene, jolene, jolene, jolene
Im begging of you please dont take my man
Jolene, jolene, jolene, jolene
Please dont take him even though you can
Jolene, jolene


Dolly Parton

Ingen vanlig måndag

Idag har det inte varit en vanlig måndag. Inte en sådan måndag som många har ångest inför i alla fall. Fast en ganska vanlig måndag i mitt underbara liv. :) Ofta klagar man över saker och ting. Tycker synd om sig själv och vill bara bort från allt, men egentligen har jag ett rätt bra liv. Kom att tänka på det när jag satt och fikade i eftermiddag med tre av mina bästa vänner, Daniel, Fredrik och Sara. Jag borde njuta mer av stunderna med er, de ger mig mer än guld och diamanter tillsammans!

Dagen startade med en powerwalk med mina ubertuffa stavar. Har fortfarande inte fått riktigt rätt på den ena staven. Den är lite för kort, har fastnat sen jag var hemma över jul hahaha. Får vänta till min starke far kommer på besök och kan skruva loss den. (det var han som skruvade in den ;P) Självklart försvann sedan varmvattnet när jag duschade idag (igen), men det blev uppfriskande inför det telefonsamtalet som jag länge bävat för, men som sen visade sig inte vara så farligt. Ibland är jag en fegis!

Hela dagen har jag tillbringat i tvstudion. Vi har fått träna på att göra en riktig inspelning. Inte så svårt som jag hade befarat. Skönt! Då kan vi nog fixa vår sändning på torsdag. Tillsammans når vi oanade höjder ;)

När jag kom hem somnade jag direkt i soffan av ren utmattning, vaknade lagom till Idrottsgalan =) Underbar gala, en av årets bästa! Grattis Zlatan, du är grym!...och väldigt charmig ;)



//Anna

Ps. Underskatta inte siestan! Och tjejer och killar! Man får vara lite charmigt svartsjuk, men inte så att det blir en "grej" av det! Vi är alla människor och vi vill gärna behålla det vi älskar <3

Underbar låt, underbara Dolly!

http://www.youtube.com/watch?v=_utP1mGoutQ


Visst är orginalet alltid det bästa!


I will always love you...

Tro på dig själv

Varför är det så svårt
att tro att man är bra,
att känna att just jag
är den jag helst vill va.

Nån annans kvalitéer
är sånt man bara vet.
Men uppskattning från andra
tas emot med tveksamhet.

Tänk om vi bara kunde
byta plats ett litet tag
och geonom andra ögon
se oss själva för en dag.

Då skulle du få veta
det du inte tror på nu
- att det är helt fantastiskt
att det finns någon som du.




En fin vers! Ta till dig den!

//Anna


Glöm inte bort din hälsa! Alla vill vi väl må bra?


Efter nyårsfirandets härliga lyxiga middag, är det många som avlägger nyårslöften. Löjligt tycker vissa, bra och peppande tycker andra. Det där är väldigt individuellt, men anser du att ett nyårslöfte kan hjälpa dig att till exempel sluta med en dålig vana, då ska man inte klaga på nyårslöftena. Jag ska inte avslöja mina löften, tror det är bra att man håller de lite hemliga. 2007 års löften gick dock ganska bra :)

"Gå ner i vikt" eller "bli mer hälsosam" tillhör nog några av de vanligaste löftena. Själv tycker jag det är intressant med kost och hälsa och det finns otroligt mycket man kan lära sig inom området. Jag har levt studentliv i över 1,5 år nu och jag vet att många lätt glömmer bort sin hälsa. Och i den gruppen ingår även jag ibland. Det är alltid svårt, för man har ofta mycket att göra, saker som ska hinnas med och då kan träning och matlagning bli ett stressmoment. Att stressa till träningen är inte bra. Kanske är vårt problem att vi inte planerar tillräckligt?!

Själv vill jag bli lite hetare till sommaren (hehe) och tänker därför också bli mer hälsosam. Jag har en del magproblem men dem blir jag oftast av med när jag tränar mycket och äter nyttigt. Tro det eller ej, jag mår bra när jag inte glömmer bort min hälsa. Tänkte att jag ska skriva här ibland om tips och råd som jag kommer på för er som har samma tankebanor som jag. Idag blir det boktips! Socker är ett problem för många, då är boken "Sockerbomben-bli fri från ditt sockerberoende" väldigt bra att läsa. Vill man förbättra sin träning och kost är "Jag vill ju bara se bra ut naken!" en bra bok att läsa. Den är skriven av Jonas Colting, vissa av er känner kanske igen hans namn? Han skriver iaf väldigt personligt och läsningen ger bra motivation.
PPssttt...egentligen handlar allt om att man ska bestämma sig och sen bara köra på den linjen! Varför är det så svårt? Jo, problemet sitter i huvudet. Lycka till! ;)

//Anna

Avskedsfest

Tjugondedag jul. Det har varit en fin dag med härlig vårsol. Kändes som att det var länge sedan vi fick se en så härlig värmande sol. Därför tog jag en promenad runt Munksjön imorse och jag var inte ensam :) Det känns riktigt bra med promenaderna nu! Bäst av allt är när man kommer hem och får en god frukost hehe.

Igår hade vi avskedsfest på Tändsticksgränd då många flyttar från stan på grund av praktiken. Kvällen startade med förfest hos Linnea. Alla fick vi sjunga svenska schlagerfavoriter och skratta en hel del. Riktigt mysigt va det, för att inte tala om Linneas lägenhet. Verkligen mysig och smart möblerad!
Tändsticksgränd var det full fart. Många roliga samtal om bantning, killar, kärleksbekymmer och drömmar. Som vanligt med andra ord :) Hoppas verkligen alla får det roligt på sina praktikplatser. En sak som jag tycker är lite skrattretande är när man frågar folk var de ska göra praktik (och undrar vilket företag) ,svarar många "I Stockholm/ I Göteborg). Kom igen vänner..hahahaha. Varför ska alla alltid favorisera storstäder?! Inte för att jag är ett fan av småstäder, men i det här fallet tycker jag det är lite töntigt hahahahahaha! Den svåra kampen som ingen talar om mellan vänskapen oss emellan och framgång (konkurrensen som finns pga dålig arbetsmarknad) fortsätter...vem ska lyckas bäst?

På fredag flyttar Eunice, vår snälla och underbara Barber. Jag kommer att sakna henne otroligt mycket! Du är en underbar vän! Minst ett samtal i veckan, lova det! =)





// Anna

2008

Jag älskar nya år! Får så många nya krafter av att bara tänka på nyår och när ett nytt år väntar. Varför är det så magiskt? Svaret är förväntningar! Det måste det vara.. För er som följer bloggen lovar jag att jag kommer att bli bättre på att skriva här under 2008 ;)  2007 va ett negativt år, fast fick vara med om massa underbara saker också, så jag ska egentligen inte klaga. Kos, Ullared, Visingsö, intervju med Gunter, nytt jobb, strandparty som jag aldrig lär glömma, en ny underbar lägenhet, mässor och en mysig höst... Ja massa kul!

Jag är inne på sista veckan i min TV-produktionskurs. Ska bli skönt när den är klar för då väntar 12 veckors praktik på radio VätterVåg och eventuellt plugg på Södravätterbyggdens folkhögskola! Ska bli otroligt roligt! Men innan dess ska vi ha en tvsändning på torsdag..
Kommer även börja jobba på SR nu i vår. Känns roligt men väldigt nervöst! Men jag måste ändå försöka sluta vara så skraj för allt nytt. Det funkar inte i den här världen!

Ikväll väntar en lugn filmkväll med Cissi. Blir kanon! Har gått hemma hela dagen helt rastlös utan att ha någon att prata med så det ska bli nice! Har även haft ett långt samtal med Barber idag, kändes härligt. Kommer sakna henne så otroligt mycket när hon ska göra sin praktik i Stockholm! Men så lätt blir man inte av med mig ;)


Anna


pst! glöm inte bort att det är 08: ornas år i år ;)

RSS 2.0