Hej lägenheten!

Igår var jag och skrev på kontrakt för en etta 1:a hand, kan du förstå! På onsdag får jag nyckeln...Hoppsan hejsan! Ibland är det snabba puckar!

Idag drar jag iväg på sommarens sista stora fest!

Hoppas du får en fin helg!

Fjortisar

De flesta av oss har nog varit där, i fjortisträsket. När jag ser fjortisar idag tänker jag alltid, så var aldrig jag! Men det är egentligen fel. Jag tror att vi alla har varit där men att fjortisarna förändras. På 70-talet var de mer hippie, på 80-talet var de galna i neonrosa, 90-talet var det baffaloskor och vit eyeliner som gällde (I know) och nu är alla väldigt ovanligt små. De är korta, tjejerna har ofta långt hår, massor av brunkräm i ansiktet, ett tjockt lager mascara och så är de klädda som små vuxna kvinnor eller så har de nästan inga kläder alls :P

Killarna sticker inte ut riktigt lika mycket. De är små, visar lite av kallingarna, försöker se vuxna ut och många dricker cider (de har inte fått smak på öl ännu). Att röka är också en stor grej för fjortisar. Jag gillar inte alls rökare och när dessa små liv röker känns det ännu värre. De vet ju knappt hur de ska hantera en cigg…

Varför skriver jag då så mycket om fjortisar? De senaste dagarna under Malmöfestivalen har jag träffat på hundratals av dem, speciellt på Rix-konsert (tjejer) och NRJ (killar). Eftersom jag älskar att studera människor kan jag självklart inte låta bli att spana in årets fjortisar. Ett gäng som stod bredvid mig hade med sig en vinflaska men de hade glömt öppnare och jag hörde att de inte vågade leta upp någon så då gjorde de ett försök med cykelnyckeln….hihihi! Gissa hur bra det gick ;) Några andra stod och ålade sig mellan varandra (eg dansa). Tjejerna ville så klart synas och höras mest och visa upp sig för killarna så en av dem hoppar upp på en killes axlar. Situationen är ganska rolig. Tjejen gör allt för att synas och höras när hon sitter på killens axlar och han står där nere och försöker vara stark och tänker säkert ”nu får jag säkert med mig henne hem ikväll”. Stackar små fjortisar!


Hoppsan hejsan...

I morgon kanske det händer något stort, mer om det i morgon!

Nu ska jag snart kila iväg på konsert, Linnros spelar! :)

SATC-ångest!!!!

Nej, nej, nej! Fick precis veta att SATC 2 släpps först 3 NOVEMBER!!!!! NEJ! Jag har inte haft möjlighet att se den på bio och nu är den försent, måste vänta till november...Snacka om att vara efter :S

Så SNYGG!


Dina ord är även mina...



Part of me is afraid to get close to people because I'm afraid that they're going to leave



Flickidol-kväll


FESTIVAL!

OLA!

FJORTISAR! och de är så korta så jag undrar hur gamla de egentligen är!!!

ERIC!

EMD!

Anna, Tobias och jag...

OCH...mmmm vad jag gillar lite långhåriga killar...mumma!
Apollo drive


Life




"When life gives you a hundred reasons to cry,
show life that you´ve got a thousand reasons to smile"





Nu händer det något iaf...


Igår var jag oväntat nog på visning, nu får ödet bestämma resten...

Idag är det första dagen med jeanse sen april/maj. Tråkigt, det betyder höst. Ska iväg på min första after work utan work och jag vill inte bli förkyld ;)

Ciao!

Massor av regn!

Fy vad jag är trött på allt regn, pallar inte mer!!! men istället för att inte göra någonting så ska jag åka upp till sis lägenhet och hjälpa henne att fixa lite. Sen ska burret klippas :D

Avstånd är inget hinder för underbara vänner!



Det här kom på posten idag! :D
Så härliga tjejer!

Tusen, tusen tack!


Hästar <3


Otroligt fina hästar!

Malmö City Horse Show

Bara lite för mycket regn...

...därför har jag nu avnjutit några avsnitt av favoritboxen nu i eftermiddag :)


Ciao!

 Bye bye B-town...

Sluttampen...


Det är dags att gå upp och få klart det sista innan mina flyttgubbar kommer ;) Go, go, go!

Så litet men så viktigt


Buenas noches

Dags att sova, sista natten i B-town och i min egna säng. Om jag ska njuta! Men hoppas att magasineringen inte blir långvarig...

Haha gamla fina fjortisminnen ;)


Första resan med tjejerna! Underbart att se idag! och vilken musik ;)



Trafikreporter

Nope, den här gången menar jag inte mig själv utan Jan! Under de tre veckor jag har jobbat på Mix Megapol Malmö så har jag haft Jan som trafikreporter. Min första egna trafikare :) och kolla vilken kille! Här: Freaky Friday! Jag gillar människor som bjuder på sig själva!


Back in B-town!


Aaa jag är trött, trött på att packa och städa! Nu är det mesta klart och jag har städat mitt rum och torkat trappan som var galet smutsig. Snart dags att fixa det sista så länge det är ljust ute, sen får jag krya upp i sängen. Harnämligen nästan inga lampor! :)

I morgon lämnar jag Båstad och många minnen!

Nytänk

Jag har läst en inspirerande bok idag. Om några dagar ev en vecka så ska jag dra igång bloggandet igen. Tror även att det behövs en ny layout :)

Ta hand om dig!

Framtiden



Jag är inställd på att läsa en till kurs men ev har jag ett jobb på g. Gissa hur förvirrad jag är! Men jag lyssnar på kloka människor i branschen, det är nog bäst. De måste veta bäst :)

Vi får la se...

Så då är vi inne i augusti...

Ledsen att jag inte skriver oftare. Jobbar för fullt och på kvällarna blir det mest lugnt, har plöjt några av mina favoritböcker ;)

Sista veckan på jobbet nu, riktigt tråkigt. Kommer verkligen sakna allt!
Nästa vecka blir det upp till Båstad igen för att fixa med flytten och sen, ja vad händer sen? Stora beslut på g nu så vi får se...det är allt jag tänker säga! :)

RSS 2.0