Sjuk, tentaångest eller pratsjukan?

Idag har jag tvättat och pluggat omvarannat, tungt! Har även pratat en hel del i telefon. Far, mor, syster, Sarah och Cissi. Så mysigt :) Nu börjar jag dock känna mig trött, fryser och är varm + halsont. INTE bra... Vet inte om det är förkylning, tentaångest eller att jag är trött och har pratat ovanligt mycket (låter dumt, jag vet). Ska nog hoppa i säng snart så kanske jag känner mig bättre i morgon.


Drömmer....




Lycka till i morgon Sarah min vän!
Jag håller tummarna för dig!


Filminspelning i Cádiz!



Aaaaaaaaaaaa! Fick precis reda på att det just nu pågår en filminspelning i mitt älskade Cádiz. Gissa vilka skådespelare som är med!!?? Tom Cruise och Cameron Diaz!!! Åh, längtar tills den kommer på bio!
Visst är det fantastiskt vackert?

Bara grått, grått, grått...

Ååhh, blir tokig på allt grått! Var är solen??? Det känns som att den visar sig max en gång/vecka och det är för lite. Vintern är inte min tid! Jul ska bli mysigt men sen längtar jag otroligt mycket efter vår, torra vägar och SOL! Ljusa färger på kläderna och grönska!

Yes sir Anders!

Idag är det +5 ute och det betyder att det blir kallt till jul! "om Anders slaskar så braskar julen..."
Grattis på namnsdagen pappi!

Nu måste jag tentaplugga!


Den röda kalendern!

Jag kan inte låta bli att älska kalendrar. Inget digitalt, inget som slutar att fungera utan den hederliga kalendern/filofaxen med riktiga blad! För mig är det även en dagbok och en bok jag samlar viktiga telefonnummer, adresser, foton och små lappar! Det här är min nya för 2010. Låt det bli ett spännande år!



1:a advent!



Fredag i Åkarp/Malmö


Dagen börjar med shopping i Malmö! Nu är nog alla klappar inhandlade :)

Moster och jag tittar på Gynning-konst!

Vi tog även en promenad förbi Mor och fars lägenhet!
Flytt om en vecka...

Sen blev det mysmiddag!
Härlig dag. Då är det helt okej att tentaplugga lite mellan varven...


Musik


Ett år sedan...




Vilken fest! Ett minne för livet, hihi!
Underbara människor som jag saknar väldigt mycket! :)
Ta hand om er tills vi ses igen, IRL eller etern ;D



I Åkarp!


Har aldrig bott så nära mina släktingar som nu, fantastiskt!



Grått, men vackert!



Skåne, november 2009


Moster Ia!



I morgon bär det av till moster Ia!
Vi ska mysa och gå på Gynnings konstutställning i Malmö, härligt :)
Det blir kanske även en titt på mor och fars lägenhet...

Annars är det mest plugg. Håller just nu på med en personresearchuppgift, Christian von Koenigsegg. Tungt när det var några år sedan jag läste ekonomi. Sen väntar tentaplugg, tenta på tisdag!


Var tar tiden vägen?

Jag kom hem vid 17.30, åt lite, pratade med grannen och sen satte jag mig vid datorn för att börja på min researchuppgift och nu är klockan 22.22. Jag hajjar det inte...hur kan tiden gå så fort? Men men, nu har jag fått tag i uppgifter så att jag kan ringa Skatteverk med mera i morgon och forska lite mer kring en person och hans omgivning.

Ni anar inte hur mycket man kan ta reda på om man har ett fullständigt personnummer och inte änns det är speciellt svårt att få tag på. Sen är det bara att ringa runt...

På torsdag blir det förmodligen färd mot Malmö och moster. Då ska vi mysa och titta på Gynnings konstutställning :)



Nytt mode?



Hett och rätt?
Vad tycker du?


Hemma hos min andra familj...

Familjen betyder mest för mig. Till den räknas min mor, far och syster. men även mina bästa vänner som har vandrat vid min sida i några år och som känner mig väldigt väl!

I Båstad har jag min andra familj, min "extra familj" och jag tycker väldigt mycket om den! Jag har nog varit ganska gnällig och tråkig på sista tiden för jag har varit grymt trött och insnöad. Dålig period! Men idag när jag träffade några av er igen efter ledigheten, kände jag otrolig värme och hur mycket jag tycker om er!

Vackra Linnea och Magnus!



Goffe the man och SnyggStefan!

Dags att komma igång!



Nu har jag haft 5 härliga, lediga dagar. Så, dags att köra igång igen! Här behöver städas lite, jag måste powerwalka, boka flyttsläp och lämna in webbuppgiften. Det lär dock inte ta hela dagen, så jag hinner nog med lite eftermiddagsmys! :)

Solarium, okej eller inte okej?!

SATS har dragit in alla sina solarium i Sverige då de har kommit fram till att det är farligt och att det ökar risken för cancer. Sant eller?? PR-kupp?? Har jag läst media i för många år???

Är det så farligt att sola i solarium? Hur kan läkare ibland rekommendera det mot dålig hud? är det skillnad på starka/svaga solarium och hur länge/ofta man solar?

Idag när jag kom till Båstad så har Meddo sol  satt upp lappar om att det är halva priset månaden ut... De är i alla fall tydligen oroliga att mista kunder.

Vad anser du?

Torsdagsmys med vännerna i Salem <3



Åh, så underbart :)


Är hon inte fantastisk?



Här har vi en riktig stjärna med en underbar röst!
Jag förstår inte varför hon inte gick vidare...


En kväll med fantastiska sötnosar!



Åh, vilka underbara vänner!
Jag hade en riktigt trevlig och mysig kväll med Sarah, Jen och Jim igår.
Den kommer jag att leva på länge :D
Jag tycker så mycket om er, ni är en del av min familj! <3




Salem/Rönninge


Salems kyrka


Rönninge och sjön Flaten


Ordning på torpet!

Nu har jag äntligen fått tillbaka alla mina filer, dokument, länkar...ja allt jag blev av med när min förra dator pajjade! Nu har jag fört över allt till min nya bejb! HÄRLIGT!

Idag bliur det powerwalk med mor, sen väntar myskväll med Jen och sarah <3 Åh, vad jag har längtat!

Åksjuk!



Hjälp, nu börjar jag känna mig åksjuk! Har rest sen kl 17.23 och nu är jag riktigt trött på det. Har försökt läsa- mår illa, har försökt surfa på internet- mår illa, har försökt kolla på film- den hackar konstigt (någon som vet varför?) och jag mår illa, har försökt lyssna på musik- mår illa, har försökt sova-mår illa. Uuuu....

Det här med att åka tåg är nog inte riktigt min grej. I alla fall inte bakåtvänt och när det är mörkt ute. Har ingenstans att titta mer än på en kvinna som ser väldigt sjuk ut. Hörde att hon pratade om att de trodde att det var svinis, trots att hon hade vaccinerat sig. Hu! Kanske blir nästa stora uppslag i media. FOLK BLIR SJUKA TROTS SPRUTAN! Haha nej, eller inte..

Berättade att Tarras Wahlberg sitter med mig. Nu blir det SKVALLER!
Det är så roligt att se hur folk reagerar när det är en kändis i närheten. De stannar till lite extra vid toaletten. Någon tant har gått fram och tillbaka flera gånger, så fort hon säger något så ler folk STORT och är jättetreevliga. Nu har en tant flyttat till ett säte nära hennes, eller det var egentligen hennes säte. När Elisabeth var och fika passade tanten på att slå sig ner. Ni skulle ha sett Tarras min när hon kom tillbaka..ja ojsan, haha. Men även kändisar är ju människor...

Nu har jag ca 35 minuter kvar. Det ska jag nog överleva. förstår bara inte hur dum man kan vara och glömma dricka. Inte konstigt att man mår illa...

På tåget hem...


Nu flyr jag stormen i Skåne. I Lund var det ännu värre än i Båstad. galet! Tog mig knappt över vägen...

Sitter strax utanför Lund och väntar. Tydligen har de problem med en järnvägsövergång. Hoppas man kommer hem någongång. Vore inte konstigt om det blev försenat med tanke på vädret. Men jag har det kungligt! Sitter mittemot  ElisabethTarras Wahlberg! Ni skulle bara veta hur mycket jag skulle vilja gå fram och göra en intervju! Hur det har varit att arbeta med kungafamiljen och Viktoria... :)



Välkommen till verkligheten "saknad"!


I morgon är det äntligen dags att åka hem och hälsa på familjen och vännerna! Jag har verkligen sett fram emot den här resan och nu är den här. Det ska bli skönt att vara ledig några dagar och byta miljö. Har planerat mys med vännerna, promenader (såklart), tandläkarbesök, ska hälsa på några gamla grannar eftersom det är sista gången jag är "hemhemma". Ska även se min systers nya lägenhet och kanske blir det också en sväng på stan! Mmm nice!

Samtidigt känns det konstigt att lämna Båstad. Har varit härifrån vid ett tillfälle under hösten, när jag besökte sötisarna i Göteborg. Jag trivs väldigt bra i Båstad. Allt är "småstadligt trevligt", utbildningen är bra, jag har fantastiska lärare som tar hand om oss och jag har fått fantastiska vänner.

Vi har redan gått igenom ganska mycket tillsammans, det känns som att det alltid finns någon där om man behöver. Samtidigt "sliter" vi nog ganska mycket på varandra, vi umgås ju så mycket.
Ibland kan jag känna att jag uppskattar inte det jag har "här och nu". Min käre vän Daniel, säger ofta att jag lever för mycket i historien. Tänker på det som varit och glömmer bort att leva livet. Det ligger nog något i det! Jag ska försöka ändra på det här, leva mer i nuet! Säg gärna till mig om jag inte följer upp det... :)

När det är mycket att göra och stressigt, då blir jag extra taggad av att träna, men kan också sitta och drömma mig tillbaka till allt man har varit med om. Jag kan sakna vänner och människor något enormt, även de jag kanske aldrig får träffa igen. De som har berört mitt hjärta!

Visst ska man sakna och avsked (alla sorter) är hemska. I år har jag varit med om för många, hoppas på färre 2010... Samtidigt, varför sitta hemma och sakna alla underbara själar och tider som har varit? Det är lätt att vara nostalgisk, men idag har vi ändå fantastiska möjligheter att höras på internet och bara för att vi inte bor nära varandra, glömmer vi ju inte våra vänner. Självklart är drömmen att ha alla nära och kära nära, men det kommer nog aldrig att ske. Mina vänner bor runtom i Sverige, ja även över hela världen! Nej, nu måste jag börja njuta mer av människorna och den tid som är nu! Ni är fina och det som händer här och nu kommer också vara historia en dag...




En av mina bästa vänner, "Barber" Eunice som nu bor i NY.
Tänk om man hade råd att hälsa på... :) SAKNAR!


snart, snart...



Tänk va fort tiden går! Om en månad är det dags för flytt och bli kombo :D
Nya äventyr 2010!


Va dig själv...



...det finns bara en som är som du. Kanske finns det någon som liknar dig eller att du påminner om någon, men det är bara du som är du. Va dig själv, det passar inte att göra sig till elller spela en roll.
Våga vara dig själv, det är faktiskt häftigt och charmigt!


Äntligen

Det har varit hårda veckor, men nu kommer äntligen lite ledig tid! Så otroligt skönt att ladda om batterierna! Två veckor går fort, och snart är det tenta igen... Men det löser sig nog =)
Nu ska jag packa lite!


Agabuuu för vintern!



Agabuuu är ett nytt ord, det är jag som står bakom det! Det är ett ord för en jobbig känsla.
Blunda och känn efter! Det är grått, grått, grått! När man vaknar och tittar ut, får man lust att krypa ner i sängen igen. Golvet är ilande kallt, kroppen känns seg och trots detta måste du skynda dig och fixa dig och snabbt få på kläder gör att inte frysa. Folk är trötta, lite mer negativa än vanligt, huden torkar in, håret blir fett och när du går hem i den mörka eftermiddagen, kan du räkna med att bli pissevåt av regn eller en bil som kör förbi :P

I vanligt fall, dvs inte vintertid, brukar jag vakna pigg vid kl 06, gå ut och powerwalka en timma innan frukost. Och att dricka en proteindrink till frukost, brukar vara nemas problemas. Nu känns allt ganska segt, haha!
Usch, jag är verkligen inne i vinterdvala! Låt det bli JUL så att vi sedan kan gå mot ljusare tider igen. Mmm sommar... Inget agabuuu ;) Men i morgon börjar min efterlängtade semester, ska bli så skönt!


Okej, ingen solsemester, men iaf!
Ledig tid ;D



Klarar mer än vad jag tror...

En negativ egenskap hos mig, är att jag ofta blir "rädd" för uppgifter. Läser bl.a. en webbkurs och jag har haft ångest inför varje uppgift. Blev själaglad när jag klarade den första uppgiften, och efter några dagar får vi en ny uppgift och jag får tillbaka min ångest! 

Idag har jag svettats några timmar med uppgift 2 , frågat Sarah om råd och nu börjar jag faktiskt få ihop den! Jag klarar mer än vad jag tror! Behöver bara vara lite envis! Sen att det inte blir så snyggt, det känns inte jätteviktigt! Den handlar om teknik, foto och film. Vi har ingen direkt undervisning och då är det dessutom svårt att ställa frågor...

Känns betydligt skönare att åka hem nu när det mesta av arbetet är gjort och ha lite semester!



Ooollleeé!

Soy gitano betyder; jag är Cádiz-bo!

Tiden i Spanien och Cádiz satte djupa spår i mig, bland det bästa jag har varit med om. En underbar plats och många minnen. Nu i höstmörkret drömmer jag mig tillbaka till i våras...mm...
I videon får du se hur det kan se ut en fredagkväll när MÅNGA samlas, dricker vin, njuter av flamencomusik och dans. En otrolig upplevelse när alla sitter och klappar händerna, svalkar sig med solfjädern och är så inne i det som händer på scenen att de skriker med sångaren. Verkligen en upplevelse!




Sångaren tar i för kung och fosterland!

Bra träning...


Åh vad jag älskar det!





Favoritfilm nr 1!

Kan en SÖNDAG sluta mycket BÄTTRE?




Mys



Playa 2010! Känns kanske avlägset men tiden går fort! Mina spinningpass börjar kännas riktigt bra nu. Ska bara komma igång med gym och promenader också!
Väldigt skönt att komma hem till ett mysigt pass efter spinning och solning. MYS!
Nu känner jag mig redo för en ny, tuff vecka!


Att träna språk!


Igår insåg jag att det inte behöver vara så krångligt att träna språk. På de flesta DVD-filmer kan man välja bort texten. Jag hittade även en film där jag kunde ändra språk. Den blev dubbad på spanska :D Nu har jag även Facebook på spanska. Alltid något!

I framtiden när jag flyttar till ett större samhälle, då ska jag gå en flamencokurs!


Söndagsbestyr!

Klassisk söndag!

Pyssel hemma.
Tvätta.
Plugga.
Träna.
Vila.


Idag ska jag även börja tänka på vad jag behöver packa till min resa hem. Bättre att ha ordning på saker och ting, än att vara i sista minuten.
Borde även börja med nästa webbuppgift. Ångest!


Snart måndag igen :)

YESSSSSSSS Ola!



ÅH, VILKEN KILLE!!!
TeamOla var helt klart bäst ikväll i Körslaget!
Ringde och röstade två gånger. Det innebär att han pratade i min telefon i 16 sekunder. Alltid något! ;)
Feelgood är en av mina pepplåtar!
GRATTIS Ola!


Hoppsan...

Skrev att det är mindre än en månad till jul, men jag räknar att jul börjar vid advent. Kanske lite konstigt ;) Men det är iaf en månad till lucia :D

Nu ska jag se Ola vinna Körslaget!

Hmmm vilken kalender?

Snart dags att beställa en ny kalender och jag är tveksam var jag ska beställa den. I år har jag haft en från www.personligalmanacka.se, men nu har jag hittat en annan där man kan ha foton som motiv, http://tryckdig.se/

Vilken tycker du?

Mindre än en månad till jul!

I Båstad har vi idag 12 grader, otroligt! Men det är ganska grått och igår regnade det nästan hela kvällen...

Idag har jag haft sovmorgon och sen börjat packa och städa i mina vindsgarderober. Försöker ordna upp så att jag kan sätta in grejer i dem. Ganska rörigt, men samtidigt skönt att få lite ordning. Lika bra att börja i tid! Vill även försöka ha det lite julpyntat i december och då är det bättre med tomma fria ytor i rummet.

Idag känns även armen bättre. Bara lite öm och svullen.

Så, ledsen att det blir ett ganska tråkigt inlägg men måste återgå till min röra!

Puss



P.S. Åker snart hem! <3 D.S.


Du vet väl om att du är värdefull...



En av mina bästa vänner! Saknar dig så!


Åh, det lättar...

Fredag 13 november

I morse skrev jag tentan och nu har jag skrivit klart min mini-uppsats. Så skönt! Vilken befrielse! Nu är det bara att förbereda tills nästa vecka och webbuppgiften, men det är ingen strss med den. Jag kan knappt förstå att det är sant.

NJUTER!

Om det inte hade varit för Försäkringskassan...Fick ett nytt brev idag, de har försökt nå mig..hmm har de? Tycker inte om när posten innehåller brev från dem. Och när jag ringer upp och ber dem koppla mig till personen som vill prata med mig, då går inte det. ????? Hon sa dessutom att de inte har tagit något beslut... Jaja, jag stressar inte! jag kan inte göra så mycket mer...



Stockholm på onsdag ;D

Mmmm morgon




Jag vaknade till den här låten i morse.
En bra start med tanke på att det är fredag den 13 november och tenta.
Pepp, pepp, pepp! Och det sitter inte fel med några snyggingar så här på morgonkvisten ;)

Hoppas det blir en bra dag!



Mammas pojkar



Vilket program. Ingen högre kvalité, men ganska intressant och roande. Dessutom inspelat på min favoritplats i Spanien!

Mina erfarenheter...



Vänner kommer vänner går. Vissa består...

Om en vecka är jag hemma och träffar bland annat Jen och Sarah <3


Dagens lunch



Tortilla!
Åt jag ofta i Cádiz och nu har jag hittat det på ICA Båstad. Fantastiskt!


En dag kvar...


Veckan rullar på, i morgon är det dags för tenta. Det betyder att jag ska hänga över böckerna hela dagen.

Gårdagen slutade hos Linnea och Magnus. Vi satt och pratade länge, länge. En trevlig kväll! Mot slutet började jag dock känna mig snurrig och nästan febrig. Gissar på att det var sprutan eftersom armen var varm och svullen. Men en natts sömn så är man tillbaka på banan igen.

Då kör vi!

Effektiv dag!

Jag tycker det är kul och intressant att plugga, det är dock inte så roligt med själva pressen, måste klara av allt! Idag gjorde jag mitt sändningsstudioprov och det gick bra. Fick dessutom beröm för min röst och det känns roligt! Det finns så mycket att lära sig för att bli bra i det här yrket, därför är det roligt när man får höra något positivt :)

Har även suttit och pluggat i liten grupp. Vi var ganska effektiva och nu känner jag mig mycket tryggare. Mot slutet kom vi ifrån ämnet och började prata om livet i Båstad och saknaden efter kärlek. Till sist blev Gabbe deppig så då fick vi gå tillbaka till plugget igen. Det vi var eniga om var att chansen att träffa sin andra hälft är ganska liten. Vem vet...

Dags att plugga igen!


P.S. Tog sprutan idag! Nemas problemas! Kändes inte, men nu börjar jag få lite "träningsvärk". Tur att jag inte ska träna förrän i morgon ;) D.S.


Kroppsnojja!


Vissa är korta, andra långa. Några är runda, tjocka, mulliga, muskliga, mellan, smala, beniga... det finns alla sorter! Vissa nojjar över sin kropp, andra inte. Vi gillar olika kroppar och inser kanske även en dag att det inte bara hänger på kroppen...

Läste Blondinbellas blogg nu ikväll och hon hade länkat till en blogg som visar lite hur idealet har förändrats. Ganska intressant! Kika in och ta en funderare! http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.12885832




Mañana





I morgon är det dags för sprutan! Ska bli skönt att få det gjort!





Äntligen bra TV!

Okej, jag älskar Ensam mamma söker men nu är det slut... Istället har vi fått SVT:s Sommarpratarna. Ett fantastiskt program, därför nämner jag det här! Lite likt Stjärnorna på slottet, det säger allt ;) Men det börjar inte förrän i december...

Telefonterror!

Ja, det började kl 05.30 i morse! Jag hade inte riktigt koll på vad klockan var så jag svarade när det ringde.

RRiinngg
Anna-
Hallå?!
? - Klick!
Anna- ORKA!


Då såg jag att det var ett konstigt nummer och för tidigt på morgonen! Sen fortsatte den sjuka människan ringa fram till kl 06.30. Kul! Nej inte alls...

Nu har jag dessutom kollat upp numret. Någon från Ukraina. Känner jag någon i Ukraina? Nope! Ingen från Spanien som kom därifrån, därmed en felringning. Hur kan man ringa så fel???

Grattis Jennie!


En av mina änglar fyller 24 år idag! Hoppas du har haft en fantastisk dag!
Nästa vecka kommer jag hem och kramar om dig <3

Ikväll blir det en tidig kväll. Är rejält sliten efter spinningen!
Ska försöka gå upp tidigt i morgon och börja plugga.
Har i alla fall lugnat ner mig nu med en varm dusch och julmusik.
Hög press från alla håll, men jag ska klara det!

Natti natt!


Ingen rast, ingen ro!

Idag har vi haft gästföreläsare i radions historia, Kerstin Brunnberg! Riktigt intressant, vilken kvinna! Vi fick även chansen att intervjua henne till  grupparbetet vi ska ha i webb/radions historia.

Vi fick dessutom belöning av våra lärare för ett arbete vi lämnade in för någon vecka sedan. Alla fick guldnougat som pris, haha! De är roliga :)

Nu har jag kastat i mig en ägg- och sillmacka. Ska snart iväg och köra ett pass spinning! Det är väldigt bra att boka upp sig på pass, då finns det ingen återvändo...

Resultat!


Nu vill jag se resultat!
Träningen går bra med tanke på hur mycket det är i skolan.
Det är ca 7 veckor till jul och nu ska jag ge allt och se hur långt jag kommer eller hur mycket jag kan tappa.
Pepp, pepp, pepp! Aldrig ge upp!




Fantastiska vänner!


Ni är väldigt olika och väldigt speciella. Ni är fantastiska! Ni finns nära även om vissa bor långt bort.
Ni gör mig såhär glad!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa

ÄNTLIGEN kom dagen! Sista avsnittet av Ensam mamma söker! Jag har gråtit, skrattat och känner bara lycka! Jag vet att många tycker att det är ett töntprogram men i år har det varit bättre än någonsin! Helt underbart att mina två favoritkillar "vann"! Lasse, vilken kille! Jag är helt såld! Och när han bjuder på schlagerkväll och dessutom går upp på scenen. UNDERBART! Det finns inte ord!

Nu har jag blivit påmind om att det finns något som heter kärlek!


Fördelen med att tvätta...

Nu undrar ni kanske vad jag dillar om?

Idag tog jag oplanerat sovmorgon. Vet inte vad det är för fel på mig just nu, kan sova 10 timmar/natt och är fortfarande trött. Men men, fick i alla fall lite panik av att vakna så sent. Fick skynda mig ner och lägga i första maskinen tvätt. Därefter har jag lagat söndagsmiddag (+matlådor), letat fram vinterjacka och vinterskor, skrivit några sammanfattningar av alla stenciler, skrivit lite på min uppsats, färgat ögonbrynen och även hunnit sitta och mysläsa i en tidning. Jag trodde inte direkt att jag skulle hinna med så mycket när jag började dagen så sent!
Nu väntar en till maskin och lite mera plugg innan det är dags att cykla till spinningen. SEN ska jag koppla av, mysa, dricka te och titta på tv.

Fars dag







Grattis Pappa!






Hasta mañana!

Var tog dagen vägen? Många många timmar som bara försvann!

I morgon väntar tvätt och städ.
Plugga och plugg!
Spinning och sen...
...sista avsnittet av ENSAM MAMMA SÖKER! Kärlek! <3


Har en kompis som ska åka till sydamerika till våren och arbeta med gatubarn. Skulle jag också vilja göra! Jaja, får hoppas att jag kan jobba för radiohjälpen i framtiden :) Jag vet att jag har stora drömmar, men jag kanske kommer en bit på vägen...


Sov gott vänner! <3



Ny frilla/färg!




HU, tycker inte om rakt hår! men det kom en gubbe och stressade, så det hanns inte med att locka.
Men jag är väldigt glad att ha hittat en bra, trevlig och ganska bra pris-frisör!
Kanongullig tjej och hon förstod vad jag menade!
Mobilkameran är itne så bra, men försöker visa på att det är mörkare än på länge. Dags för vintern!


Nice fredag!

Föreläsning och mini-redovisning, sen har vi tittat på film! Ganska chill! Vår lärare Lena har bevisat att källkritik inte behöver vara tråkigt. Kul med övning och sen filmen "Alla presidentens män" om watergate-affären. Inspelad på 70-talet när Robert Redford var en heting (lite lik Brad Pitt). Så mamma, nu kan jag förstå vad du ser hos honom ;)

Har även fixat till felet på hemsidan (fortfarande jättestolt över att kunna publicera på nätet ;D) och nu väntar det sista på rapporten och plugg till tentan i journalistik!



Ingen lång lycka...

Fick precis veta av min far att länken till bloggen på min nya hemsida inte funkar. ÅÅHHH! Tror ni inte att jag har skrivit fel adress!!! ÅH, jag dör! Hoppas det kan vara så tills nästa uppgift då vi förmodligen skall bygga på hemsidan. Orkar verkligen inte ta tag i det igen.

Spinningen var också sjukt jobbig! 60minuter stående i 3:an...

Nä, nu vill jag inte vara med något mer...

Nu är det dags!


Ska fixa det på onsdag!
Det här har jag ordnat med i eftermiddag!
Mörka november behöver ljus och mys!


Äntligen!


Efter många timmars slit igår, fick jag äntligen ihop en liten hemsida. Jag är stolt för att ha klarat av uppgiften, men inte för hur den ser ut... Utan Sarahs hjälp hade det inte gått, så en bamsekram till dig! :D

http://home.hkr.se/~ANST0070/


Snart dags för spinning. Insåg att jag har bokat ett intensivpass, det kan bli intressant. Har tidigare bara kört bas eller medel...


Har lite ont i hjärtat. Fick idag fb-mail av Alex från Spanien-tiden. Åh, jag saknar tiden och folket så otroligt mycket. Det känns som en dröm som sedan blev en mardröm när vi inte längre var tillsammans... Kanske är svårt att förstå, men jag vet att vi som var där förstår.

Kärlek!

Grattis Danne!



Underbara nyheter! Daniel har fått jobb, och ett riktigt seriöst jobb med tanke på vad han har pluggat. Jag är jätteglad för din skull! Kommer hålla tummar och tår för att det ska gå bra för dig! Du är en av mina bästa vänner, dig kan jag berätta allt för! Och så kommer du tjäna pengar och kan komma och besöka mig :D Hahahaah! Nä, men jag är verkligen glad för din skull. Allt ordnar upp sig till slut!

KRAM!


Tröttis

Snart dags att hoppa i säng. Hela min kropp strejkar nu! Det har varit en otroligt lång dag och när jag kom hem från skolan började jag med webbuppgiften. Det tog några timmar... Hoppas på att få klart det sista i morgon. Vill så gärna kunna bocka av den på min lista! :) Och vad skulle jag göra om jag inte hade klasskamrater som kunde lite webb? Guld värt!

Nu ska jag lugna ner mig med lite julmusik, sen blir det hopp i säng!

Tuffa tider!

Känner att jag måste skriva av mig lite!

Idag hade vi redovisningen. Gick helt okej. Det går alltid att vara bättre men så är livet. det var iaf skönt att vara först ut! Vi hade lite tekniskt strul, eller egentligen bara en dålig cd-läsare. Ville inte riktigt läsa en bränd skiva, men jag tycker inte att det var hela världen.

Sen i eftermiddag har vi äntligen fått vår genomgång med lärarna i den nya webb-kursen. Till en början trodde jag att jag skulle flibba ur totalt. Det kändes som att lärarna pratade ett helt annat språk och de insåg nog inte hur lite kunskaper vissa i klassen har, inkl mig! Jag är en total nolla vad det gäller sånt här. Har ändrat färg och form någongång i min bloggs stilmall, men itne mycket mer än så. Och att göra en zip-fil!!?? Aaa, va dålig jag är! MEN, när jag föddes var det faktiskt inne med skrivmaskin ;)

Nu när jag har det färskt i minnet ska jag först försöka ladda ner de program man behöver och sen pilla lite med första inlämningen. Någon som är duktig på kodning? Hade varit bra med ett nödnummer...Hahaha!
Åh, vad mitt huvud är trött. Att hålla en redovisning blir en total urladdning och avslut på en kurs. sen ska man direkt in i nästa mörka skog. Får nog strunta i spinningen idag också. INTE BRA!

Håll tummarna för mig. Nu ska jag svettas och kanske gråta! :)

Redovisning!

Nu är det ÄNTLIGEN dags att redovisa det stora grupparbetet! Ska bli skönt att få det gjort.
I eftermiddag är det sen dags för webb och förhoppningsvis en föreläsning som ger svar på alla mina frågor!


Mina drömmar är ganska röriga och jobbiga nu...

Johnny Cash...



Just nu är det rörigt i mitt huvud. När ska saker och ting lugna ner sig? Ordna upp sig?
Länge sedan lugn och ro var en del av livet...


Aaaaaa

Gud, hur trött får man bli? Klockan är bara 17 och jag är trött och slö. Inte bra!
De två närmsta veckorna har jag ganska mycket att göra, sen hoppas jag att det lugnar sig något...

Snart dags för möte, sen hoppas jag att jag orkar ut en runda med stavarna. I morgon gäller det, redovisning av ett ganska så stort projekt! Härligt! Eller?...

Tisdag

Dagens schema:

Boka tvättstugan.
Träna inför morgondagens redovisning.
Leta upp hur många folkgrupper Ghana har...(uppgift ;D)
Infoträff för extrajobb.
Kvällspromenad.
Läsa, sen lär jag somna gott!

Natti natt!


Markus Krunegård - Stjärnfallet


Gör mitt bästa!



Hade det inte varit för boken och hur fin den är, hade jag nog inte orkat ta tag i den nya kursen! Haha nej jag skojar. Jag vill lära mig webb. Det kommer säkert att bli svårt, en utmaning, men vi har en grymt snygg och len bok ;)


En ny kärlek!


Två bra saker och det är bara måndag!

Idag har vi haft en gästföreläsare, Karin Swärd och ämnet var källkritik. Otroligt intressant och lärorikt! Karin har bl.a. gjort en dokumentär om Estonia och sen Knutby. Verkligen inspirerande! Det känns så bra att vi har bra lärare och att de satsar på att få hit inspirerande föreläsare!

Har även bokat färgning och klippning. Fick tid redan på lördag! :D Tar mer än gärna emot alla tips!


Favoriten!

Jag älskar söndagkvällar och Ensam mamma söker. Ett avsnitt kvar!!! Stackars killar... Den här hösten har det varit med många fina killar!

Bilder från igår!











Ja, fest blev det som ni ser...! :D
Har dessutom varit jättemysigt att ha Anna på besök. <3


På kyrkogården i Båstad. Ljus för bla farmor, farfar, mormor, morfar och faster.


Mysmiddag!

Dags att ladda om för ny vecka. Ska beställa tid hos frissan i veckan, dags för renovering!


RSS 2.0