Hur behandlar vi varandra?

Det jag nu ska skriva har jag tänkt skriva sen en tid tillbaka men nu känns det mer aktuellt än någonsin! När någon skadar mina vänner blir jag arg! Fick precis sms av en vän som blivit halvt dumpad via sms och med förmodligen en lögn! Hur behandlar vi egentligen varandra? Varför är folk så fega för att säga vad de känner eller vill? Jag kan ärligt säga att jag inte är guds bästa barn och har nog krossat ett eller två hjärtan i alla fall OCH det är inget jag är stolt för men jag har i alla fall lärt mig något av det! Låt det aldrig gå för långt.

I dagens samhälle måste man hela tiden tänka på att allt skall vara praktiskt, allt ska gå smidigt och jag tror vi använder hjärnan lite för mycket ibland istället för att lyssna till hjärtat. Sen tycker jag man skall vara ärlig på en gång. Vill man inte vara kompis med en viss person ska man försöka visa det tidigt, samma sak gäller om man inte är förtjust i någon. Jag har själv varit med om det här och nu min vän...En date, killen vill ses igen men drar sig ur. Konstigt nog väntar han på henne samma helg och de ses bara en snabbis men han ger signaler av att vilja ses mer. Sen blir hon "bjuden" till att besöka honom, och nu när han är här på besök och hon vill passa på att ses, då har han tydligen börjat träffa sin gamla tjej...FEGT! Vad ger hela den här härvan för signaler?! Folk är så fega för att säga vad de känner, rädda att såra fast sanningen är den att det är bättre att prata om det! Ovisshet är tyngre att bära! Summan blir en ledsen och besviken tjej som trodde på något mer...


En negativ dos...

Jag ser mig själv som en ganska positiv person men ibland tycker jag att man blir trött på det mesta. Kanske behöver man sina negativa stunder för att sedan kunna vara positiv...vad vet jag! Jag tycker våren och vädret är segt, kan inte solen visa sig lite? Träningen känns också seg. Idag gick det i och för sig bra att springa, det kanske artar sig i veckan! Vill dessutom att det ska hända något spännande, var tog höstens spänning och äventyr vägen? Sen lever jag i ett mellanland mellan studier, jobb och projekt. Det är inte lång tid så jag ska inte klaga men nu känner jag hur trist det är att inte ha fullbokat schema. Det passar helt enkelt inte mig. Har märkt att man lätt softar bort en hel dag och gör inte alls mycket av det man har tänkt sig. Nej, nu får det vara nog! Imorgon ska jag göra något åt det här och styra upp ett schema för sista veckan. Den negativa dosen skall inte vara stor och där med basta!

Nya utmaningar, nya mål!

Imorgon väntar en ny utmaning i mitt liv. Känner en fantastisk hatkärlek till livets utmaningar. Livet hade nog varit tråkigt utan dessa!

För att ha bra koll på mitt liv följer jag min kalender slaviskt, och den skall vara i pappersform! Det behöver dock inte innebära att det är en tråkig kalender. Här är min nya fina! Det blev trots allt en rosa...



Har en speciell ruta varje vecka där jag ska skriva ner nya idéer och mål i livet!
Inspirera mig själv :)



Nu hoppas jag att 2009 blir ett bra år! Jag ska göra mitt bästa för att det ska bli så!

Nu är den klar!


Chasing cars rullar hemma hos Anna...

We'll do it all
Everything
On our own

We don't need
Anything
Or anyone

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

I don't quite know
How to say
How I feel

Those three words
are said too much
They're not enough

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

Let's waste time
Chasing cars
Around our heads

I need your grace
To remind me
To find my own

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes, they're all I can see

I don't know where
Confused about how as well
Just know that these things will never change for us at all

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me and just forget the world?

Snow Patrol




Nya funderingar och projekt!

Jag är en typisk projekt-människa! Jag älskar att jobba i projekt, att ha ett mål och att arbeta med delmål. Men måste också erkänna att jag också är ganska duktig på att skapa nya, egna projekt. Kanske inte vad det gäller arbete men andra saker som man kan fixa och förbättra. Vissa projekt ror jag i hamn med, andra inte... Nu är kommande ett höst ett stort projekt. Var ska jag ta vägen?! Tack och lov finns det några alternativ men det gäller att välja rätt och att få chansen. Ett annat projekt är ny lägenhet. Min lilla lägenhet är jättefin, älskar mina stora fönster men jag får inte plats! Den är dessutom dyr och jag får inte bo kvar här om jag inte pluggar, så där finns ett litet problem! Men jag tror att jag kommer att lyckas. Jag är ute i god tid och jag har fixat lägenheter förut. Spanien försvårar det kanske lite denna gång men man ska ju trots allt tro på sig själv och det man gör!

Har skrivit lite på ett personligt brev nu. Åh, det är så svårt! Vad ska man ha med och vad ska man inte ha med? Jag får fortsätta imorgon!

Hallå världen, jag förstår inte riktigt hur vissa tänker!

Att vara ambitiös och seriös ser jag som en självklarighet för att kunna ta sig fram i livet, speciellt vad det gäller arbete. Ibland förstår jag inte hur människor tänker. Det verkar ibland som att det inte finns något mellanting. Under min uppväxt ansågs en person som var ambitiös och seriös, vara en tönt, pluggis eller tråkmåns. Idag är det tack och lov mer på modet att vara den duktiga "tönten".

För mig är det viktigt att folk ser mig som en seriös och ambitiös person oavsett vad jag gör. Jag förstår dock inte de vuxna människor som anser att en sådan person inte kan ha intressen som musik, mode eller annat "ytligt" (enligt dem då..). För att man bryr sig om sin hälsa, vad man har på sig eller hur mycket man roar sig, skulle ha att göra med hur seriös man är, det förstår jag inte alls! Jag anser att jag hela tiden strävar efter att vara så seriös jag kan men att jag samtidigt gör det med hela min personlighet och att jag även står för det jag gör på min fritid! Alla mina handligar ingår i mitt "varumärke".

I dagens Metro skriver metrobloggaren Hanna Fridén några meningar som jag fastnade speciellt för... "Man är inte dum i huvudet för att man gillar mode. Man ska inte behöva vara en pojkflicka för att få respekt/..../En urduktig tjej med ett brinnande intresse för mode!"  Fridén skriver om sin nominering till årets blogg och att hon på sätt och vis tycker det är dumt att hon blir nominerad när det egentligen finns hundratals "blåsta" tjejbloggare som skriver bättre om mode just för att det är deras passion. Att man inte skall dömma dem och att ett ämne som mode, inte skall ses som något ytligt och oseriöst. Det kan väl egentligen gå under konst, eller?

Jag tycker det är intressant att höra när folk pratar om Blondinbella. Jag har nog inte träffat någon som tycker hon är underbar, men jag vet de (inkl. mig själv) som kan beundra en del av det hon gör och skriver. Isabella är ung och kanske inte så mogen men hon har många läsare. Säger inte det något? Dessutom är hon väldigt driven för sin unga ålder...ibland får jag bara lust att säga - gör det bättre själv!

Jag slår ett slag för den moderna, seriösa personen! Håller du med mig?

True colors

You with the sad eyes
don't be discouraged
oh I realize
it's hard to take courage
in a world full of people
you can lose sight of it all
and the darkness inside you
can make you fell so small

But I see your true colors
shining through
I see your true colors
and that's why I love you
so don't be afraid to let them show
your true colors
true colors are beautiful
like a rainbow

Show me a smile then
don't be unhappy, can't remember
when I last saw you laughing
if this world makes you crazy
and you've taken all you can bear
you call me up
because you know I'll be there

And I'll see your true colors
shining through
I see your true colors
and that's why I love you
so don't be afraid to let them show
your true colors
true colors are beautiful
like a rainbow



Lyssna och njut! http://www.youtube.com/watch?v=17xyqDMxfyE Ladda inför en ny måndag, en ny vecka och nya möjligheter!

Imorgon ska jag börja dagen med tidig promenad för att sedan vara pigg på jobbet. Efter det väntar tjejkväll hemma hos mig. Vi ska ha en riktig "livsnjutar måndag" :)


Obehagligt!

Ofta tuggar livet på i sin stilla gång men så händer det något som får en att stanna upp, tänka och värdera livet. Jag var på Friskis idag och tränade. När jag sitter i "gyn-stolen" hör jag plötsligt en smäll bakom mig. Det lät som någon tappade en tyngd och kanske en vattenflaska, men det var en man som föll ihop, hemsk hjärtskärande duns! Alla sprang vi fram till honom och han var ganska blek. Efter någon minut reste han sig upp när personalen var på väg att ringa ambulansen. Han sa bara "jag fick en smäll". Förmodligen skämdes han, hemskt, något sådant ska man inte skämmas för! Jag trodde först att han fick en hjärtinfarkt men kanske hade han något annat problem, eller en pm som slog till. Sen satt han och vilade länge och jag var helt kall i hela kroppen. Jag kunde absolut inte träna något mer...


Man vet aldrig när det händer...

Hej på er!

Igår bestämde sig Malin och jag för att ha tjejkväll. Kvällen blev väldigt mysig, Malin nr 2 kom också förbi efter jobbet. Efter filmen satt vi och pratade länge, länge. Det är något unikt med tjejkvällar. Samtalsämnena handlar alltid om killar, killar, killar, framtid, bantning och lite annat. Haha! Som bonus på allt lyckades vi ordna en snabb date åt Malin som nog blev ganska lyckad! Så roligt, det var hon värd! Nu hoppas vi på en fortsättning... ;)

Ge inte upp, förbered istället ;)

Det är väldigt grått ute idag, men tänk så fort tiden går. Snart är det sommar igen! 
Fina sommarminnen från sommaren 2008!

Försöker få igång träningen...

Va härligt det är att träna, det är som ett gift. Jag är bara så förvånad över hur hjärnan fungerar. När man plötsligt slutar med den vanliga träningen (som till jul), känns det jätte-jättejobbigt! Kroppen saknar hela grejen med att slita, slappa och återhämta sig. Sen går det en tid och vips har jag glömt hur härligt det är att träna. Tänk så mycket vår hjärna bestämmer över oss...Nu ska jag i alla fall köra hårt de två veckor som återstår tills jag och Josse reser till Spanien. Hade varit skönt att få igång konditionen.

För övrigt blir det mest fix och trix här hemma i helgen. Ikväll ska jag och Malin (och kanske ytterligare en Malin) mysa med film. Analysera, deppa, bli glada och massor av annat! Hahaha! Hur lät det där... Måste också försöka hinna träffa Eric innan han reser...

PASSION

Jag är helt såld! Ettan var bra och tvåan KANON!
Älskar dansfilmer!





Jag vill också! :)

Varför krångla till allt så...?

Ska det finnas regler så ska de vara tydliga! Nu håller jag nästan på att bli tokig på våra lärare. Uppsatsen är klar, den ska bara tryckas och lämnas in här och där, arkiveras, publiceras och alla säger olika saker hur det här ska gå till och hela tiden kommer det fram någon ny fakta. Hallå, bestäm er och håll sedan fast vi det! Hur svårt kan det vara?!

De som skall skickas ut är nu inlämnade på tryckeriet, skönt att få en del ur världen i alla fall :) Har även klarat av vaccinering idag och snart är det dags att gå till jobbet! En lång dag väntar, spännande! Sen ska jag ha en riktigt ledig helg här hemma, det var länge sedan. Kanske borde börja planera lite inför Spanien. Idag är det tre veckor till vi åker! Kan ni fatta?! =) det känns ganska så overkligt och nervöst...




Krångla inte till livet så, våga chansa! Vad kan hända?

Torsdag

DAGENS Vill ha: Ett svar...!
DAGENS Händelse: Träning. Nu ska det tränas!
DAGENS Låt: Alfie med Rigmor Gustafsson.
DAGENS Planer: Skulle trycka uppsatsen men har inte fått mail från examinatorn :( Har heller inte hört något från Eric om kvällens middag...
DAGENS Saknad: Vänner och familj världen över! Varför kan inte alla jag tycker om bo och arbeta där jag bor? Livets stora gåta!
DAGENS Dummaste: Huvudvärk och platsbrist! Jag har för liten lägenhet, får inte plats med allt!
DAGENS förvånade: Att unga tjejer (som på Friskis) kan vara så otroligt ytliga!
DAGENS Behov: En stor KRAM!
DAGENS Bästa: Pappa mår bra efter operationen!
DAGENS Köp: Ett ljusrosa linne i bommul och silke, så fint och mjukt!
DAGENS Humör: Vardagligt, saknar!


Obokad torsdag

Nu har jag suttit ett tag och väntat på ett mail från vår uppsatsexaminator och vips så fick jag svar. Han ska tydligen godkänna våra ändringar innan den får tryckas (TACK MALIN FÖR INFON), så nu ska jag sitta och vänta på nästa mail med ett OK! Känns bra att vi får allt gjort, jag får väl försöka fylla ut väntan med träning, strykning och lite sådant nyttigt!

Dagens positiva: Till frukosten i morse läste jag som vanligt de bloggar jag följer. Igårkväll skrev Blondinbella ett inlägg om ätstörningar och varför hon har valt att kommentera det. Ett väldigt ärligt inlägg måste jag säga, tror hon sätter ord på mångas tankar!

Dagens negativa: Hörde på radio i morse att ytterliggare en tjej har blivit påhoppad inatt. Knuffad och sen misshandlad. När tar det här slut???



Det är över nu!

Idag gjorde vi om uppsatsen till pdf-format så nu ska den vara klart! Imorgon lämnar vi in till tryckeriet och trycker upp 19st, helt otroligt! Det är ganska svårt att förstå..hoppas vi har gjort allt rätt nu! Betyget kommer om två veckor...Hoppas mest på respons från övriga! :D

För övrigt förstår jag ingenting just nu, lustigt! :) :(

Luftrör och annat som gör mig morgontrött...

I morse kände jag mig konstigt nog pigg när klockan började spela 06.15! Skönt att kunna ligga och dra sig, MEN  där kommer det FARLIGA! Man ligger och blir trött på nytt...inte bra! Jag tog mig iaf upp och ut på promenad. Skönt att få igång kroppen även om den gråa, mörka himlen gör mig morgontrött. För att inte tala om luftrören som inte har varit på min sida den här vintern. Får plågsamt ont så fort jag rör mig lite snabbare :( Jag får trotsa dem och försöka köra på.

Nu försöker jag njuta av min morgondrink till Winnerbäck, alltid något :) Hade en underbar chatt med Linnéa igår, så pass att det kom en tår. Du är en underbar vän!

Till alla mina vacka tjejkompisar! Men killar, läs och lär!

Fick ett mail av Cissi. Egentligen är det ett kedjebrev men det struntar vi i! Ta åt er alla vackra vänner, och killar, det här är för er också ;)

        

Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss, helt säkert gör just det en dag.


Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.


Även du själv kommer att ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.


Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du att förlora någon du älskar.


Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad lycka.


Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.


Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller din hand inför sina vänner.


Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur han har som får vara med dig.


Vänta på honom som säger till alla sina vänner:'Det är hon...'



NU drar jag igång på riktigt igen!

Har verkligen slappat mycket sen vi blev klara med all text till uppsatsen innan jul. Sen har opponeringen legat och tyngt men nu är även den klar. Imorgon kommer tjejerna hit så ska vi rätta till det sista, sen hoppas jag att det bara kommer att behövas en dag till eller så innan den lämnas in för slutbedömning! Det ska bli skönt! Känner att jag måste aktivera mig igen nu när alla andra har börjat skolan ;P

På torsdag är det dessutom dags att köpa nytt träningskort. Kommer bli ångest att gå dit första gången men så är det ju ofta efter en deg-period! Imorgon börjar även godis-och kaklöfte. Blir bara trött av sånt så det får endast intagas på lördagar om jag ska ha något överhuvudtaget. NU ska jag få fart på mig själv igen så man blir pigg och kreativ. Det ska bli skönt! :D

Något jag inte brukar skriva om...

Hoppsan hejsan...läste precis på jnytt att restaurang/uteställe Karlsson i Jönköping har gått i konkurs. Oj, oj, oj! Tydligen blev renoveringen för dyr och det är ju inte konstigt. Inte undra på att toaletterna aldrig blev lagade i höstas...
Får hoppas att någon snabbt kan ta över stället. Verkligen synd att skrota ett så fint ställe, dessutom inte så bra om Jönköping blir av med sitt näst bästa uteställe. Mycket händer i dåliga tider!

Efter en idrottsgala och en dag av funderingar...

I don't wanna talk
About the things
we've gone through
Though it's hurting me
Now it's history
I've played all my cards
And that's what you've done too
Nothing more to say
No more ace to play

The winner takes it all
The loser standing small
Beside the victory
That's her destiny

I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sense
Building me a fence
Building me a home
Thinking I'd be strong there
But I was a fool
Playing by the rules

The gods may throw a dice
Their minds as
cold as ice
And someone way down here
Loses someone dear
The winner takes it all
The loser has to fall
It's simple and it's plain
Why should I complain.

But tell me does she kiss
Like I used to kiss you?
Does it feel the same
When she calls your name?
Somewhere deep inside
You must know I miss you
But what can I say
Rules must be obeyed

The judges will decide
The likes of me abide
Spectators of the show
Always staying low
The game is on again
A lover or a friend
A big thing or a small
The winner takes it all

I don't wanna talk
If it makes you feel sad
And I understand
You've come to shake my hand
I apologize
If it makes you feel bad
Seeing me so tense
No self-confidence
But you see
The winner takes it all
The winner takes it all...



Så sjunger ABBA, det är bara att hoppas på att man själv är vinnaren om man önskar sig något speciellt och det gör jag! <3

Ser fram emot...

...min personliga kalender! Nu är den beställd så om ca två veckor hoppas jag att den dimper ner i brevlådan! Den kommer matcha både mitt körkort och min blogg :)


Nu ska det spelas!

Äntligen är jag också en lycklig ägare av...


2008

Hey!
Kom på att jag inte har skrivit något om förra året, jag borde kanske det? Hur var det egentligen?

Våren var ganska tung, det hände inte mycket, fick ett erkännande från en skitstövel, tack för det!
Jag gjorde praktik på närradion, nyttigt på flera sätt. Projektarbetet för Nöjesnytt var också en erfarenhet och jag lärde känna Jenny bättre :D
ViktVäktarna..jihu..tungt i början, sen artade det sig.
Nytt jobb på radion. Nervöst och spännande!

Sommaren bestod av trevliga dagar på jobbet, midsommar hos släkten i Skåne, en Tallinresa med vännerna och två underbara veckor i Grekland! Födelsedagen firades på jobbet och sedan bio med Josse, Mamma Mia...vilken underbar film!

Sen kom hösten och kanske de tyngsta kurserna på hela utbildningen. Med positiv inställning tog jag mig igenom två månaders vetenskaplig metod. Vet inte riktigt hur det gick till så här i efterhand :) Kanske för att vi varvade så bra med fester och utgång...haha! Sen var det äntligen dags för uppsats! Åh så roligt, kanske det roligaste jag har gjort i skolan även om det inte alla gånger var så lätt. Började även jobba lite för Smålands musik och teater :)

Julen var underbart lugn och skön, precis vad jag behövde!

År 2009 har börjat bra, hoppas det fortsätter så! ;)

Nu är det dags att ta tag i saker och ting!

Igår hade vi opponering och examination hela dagen. Opponeringen kändes stabil och vi fick inte allt för mycket kritik av våra opponenter vilket glädjer mig. Sen är det klart att man börjar fundera; varför gjorde vi så här, varför gjorde vi inte så?...Men gjort är gjort och jag får väl fortsätta att forska i så fall haha! Lite ändringar ska göras, kill your darlings..känns inte bra men det hör till! Tack för allt stöd från alla inför denna dag, det kändes underbart!

Nu är med andra ord höstterminen nästan avslutad och det är dags för nystart! Därför måste jag köpa ny kalender..nu återstår bara färgvalet :) När jag fick se Linnéas kalender i höstas bestämde jag mig för att satsa lite extra och göra en egen. Kika in va fina!  http://www.personligalmanacka.se/   Något i rosa är ganska förutbestämt ;) Det är hög tid att börja planera för hösten...

Till helgen blir det många trevligheter, berättar mer sen ;D
Puss

En favorit...

Var inte rädd för mörkret

Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där.Vi ser ju inga stjärnor, där intet mörker är.I ljusa irisringen du bär en mörk pupill,ty mörkt är allt, som ljuset med bävan längtar till.Var inte rädd för mörkret, ty ljuset vilar där,var inte rädd för mörkret, som ljusets hjärta bär.

Av Erik Blomberg



Imorgon är det onsdag

och då ska det opponeras och examineras. Skräckfylld spänning! Jaja, det finns inget som vi inte klarar så låt oss riva av det nu ;)



Idag går tankarna till Sarah hemma i Östertälje och Malin här i Jönköping! Extra kram till er idag!





Var tog solen vägen?!?!

Under nästan hela jullovet var det sol och fint ute, nästan som att våren hade anlänt och vad har hänt nu? Världen är målad i grått hela, hela tiden. Why?! Nu är julen utstädad så nu vill jag ha lite vårljus och vårkänslor. Kviddevitt!


Härliga Grekland!




En bra grej

Jag diggar Blondinbellas Dreamboard! Egentligen är det inget nytt men när jag läste hennes inlägg insåg jag att det är något liknande jag brukar ha i huvudet som hela tiden undermedvetet sporrar mig att kämpa vidare. För er som inte vet vad en dreamboard, kommer här en kort förklaring. Klipp ut bilder på saker du drömmer om, precis vad du vill! yrke, utseende, saker du vill ha, det du vill bli, ditt mål i livet eller vision och sätt upp det på en vägg eller något liknande. Håll koll på vilka bilder som får sitta kvar, som du inte tröttnar på, där har du din framtidsdröm!!
Nu ska jag bli kreativ och börja klippa i tidningar när jag ser något som jag drömmer om!

Puss och god natt!

Svar till Jennie och en utmaning till er andra!

Saker du kanske inte visste om mig...

3 jobb jag haft:

Mc Donalds
UngFöretagsamhet
Intersport


3 platser jag bott på:

Salem
Jönköping (2 ställen hehe)


3 saker jag gillar att se på TV:

Romantiskt drama a la Hallmark
Melodifestivalen
Dokumentärer


3 favoriträtter:

 Spagetti och köttfärssås!!!

 Parmesanstekt torsk

Jul-/ påsk-/midsommarmat


3 platser där jag helst skulle vilja vara just nu:

 I en härlig takvåning i en stor stad!
Där mina nära och kära är på samma gång!
Hemligt ;P


3 personer som antar utmaningen
Malin, Linnéa och Josse...MEN jag hoppas få höra från er andra via kommentarer och dylikt...


Det närmar sig...

Vissa dagar känns det som att jag inte gör speciellt mycket. Att man mest glider omkring och klockan rusar fram utan att man får något gjort. Idag har det varit precis tvärtom med uppstigning vid kl 06.30 och först nu vid kl 19 börjar man lugna ner sig en smula. Men det känns skönt att ha hunnit en del! Morgonpromenad, allt är klart inför opponeringen på onsdag, har fått boka om flyget, promenerat med Jenny (kvalitets tid!!!) och solat. Ikväll väntar den varma goa soffan och Lipstick jungle, det ska bli spännande om det håller Sex and the city-klass! ;)




Någon som vet vem den åtalade schlagerartisten är? 23 år och pluggar i Jönet... Jag vet, borde inte vara nyfiken, men det är precis vad jag är efter att ha läst jnytts artikel!


Puss på er!


Pangstart på den nya veckan!


Måndag och klockan ringer 06.15. Trots en ganska sen kväll orkade jag ta mig upp eftersom mitt kungligt nyttiga härliga liv börjar idag! Morgonpromenaden gick oväntat bra och sen intog jag en mumsig frukost, se och njut!




Lite nyttigt på toppen!

Söndag men det känns som måndag!

Har fått en hel del gjort både hemma och i skolan. Nu hoppas jag verkligen att det bara behövs en dag till för att sedan kunna avsluta höstterminen... det känns lite segt att gå och vänta på halshuggningen!

Skulle tillaga (okej, värma) en god ViktVäktarsoppa  till lunch, men den var allt utom god. Snuskiga nudlar och torkat kött..nä..den köper jag inte igen!

Imorgon åker Fredrik till Hawaii och solen. Hoppas verkligen du får det riktigt fint. Morgondagen är även viktig för Sarah, det ska bli så spännande och jag tror inte du behöver vara orolig ;D


Saknar solen och värmen!


Tips på bra grejer!

Här kommer dagens tips! YSLs concealer har alltid varit bra, men nu när jag tog fram mascarn visade sig även den ge enorm effekt! Har dock itne testat att träna och svettas med den. Gillar ni handduken? Jag älskar den färgen :)




Svårt att ta kort på nära håll...

Anna & Jens favorit

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
nä jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.

Du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill (vad är det du vill)
Du får be en bön att tiden,
du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro


Du får inte röra vid mitt hjärta,
som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre,
än att du gör allting mot mig snart



Sonja Aldén

Kan någon förklara?

Jag förstår inte! Jag förstår inte varför jag blir så trött så fort jag ska sätta mig och läsa uppsatser. Det spelar ingen roll om jag själv eller någon annan har skrivit dem, om de är intressanta eller ointressanta. Allt jag inte tidigare har läst borde ju vara intressant!

Det har varit en bra lördag med mysfrukort och Ring så spelar vi. Sen fortsatte jag med att plocka bort allt julpynt, städa, för att sedan gå ut på torget med Cissi vilket visade sig vara en besvikelse.Dett var inte alls de gamla vanliga stånden, men men. ..Dagen fortsatte med powerwalk med Josse för att sedan ha lite hemmaspa. Så skönt! Dum som jag är sparar jag uppsatserna till sist, men det beror väl på att vi har tre dagar på oss innan examination.

Något annat som har hänt i stan? Hörde på nyheterna i morse att en till tjej har blivit påhoppad, ungefär en i veckan nu och att polisen anser att man som tjej bör vara försiktig. Kul liv man får då...spärra in dårarna. Varför gör ingen något? Det här har pågått hela hösten...

Ikväll blir det filmkväll med Malin! WI! :)

Nu är det nära

Sitter och väntar otåligt på mail från skolan så jag vet vem vi får som examinator. Snart är hela karusellen över...En skräckfylld spänning på något vis... Anna kom upp från Skåne igår, ska bli mysigt med middag ikväll, tacopaj står på menyn!

I morgon reser Linnéa till USA, åh vad jag kommer att sakna dig men du lär få en underbar och minnesvärd vår :) Jag håller tummar och tår!

Austen

Jag är lycklig! Efter en kort och en lång Stolthet och Fördom, några andra filmer, ett antal böcker, så har det äntligen kommit en ny serie som berör Austens största kärlekshistoria, Lost in Austen som visas på SVT 2. Två avsnitt kvar som jag ska njuta av! Åh så underbart!

RSS 2.0