En riktig stjärna...



Kan det vara årets vinnare?


Precis vad jag behövde!



Igår hade Sara fest i Halmstad. Det blev en riktigt kul kväll, med undantag för de minutrarna som jag inte såg något, haha. Självklart lyckades jag få in något skräp i ögat när vi skulle bege oss ner på stan. Så den biten är väldigt svart!

Jag har underbara vänner! <3


I mitt huvud just nu...



Ledig dag = lång dag!

I morse när jag vaknade trodde jag först att jag var sjuk. Kände mig konstigt dåsig efter 10 timmars sömn och dessutom lite raspig i halsen. Därför började jag dagen med ett glas c-vitamin med hallonsmak. Jag trodde det skulle vara som hallonsoda när jag köpte den, men icke. Såklart...

Trots min "sjukdom" så lyckades jag plugga en del idag, eller iaf läsa i böckerna. Min "sjukdom" gjorde mig lite trött mellan varven och då tog jag en tupplur så jag skulle bli "frisk". Sova bort förkylningen (om nu det är möjligt). När klockan närma sig 16, bestämde jag mig att jag inte var tillräckligt sjuk för att inte gå och träna. När jag väl hade tagit mig ut och kom ut i friska luften, insåg jag att jag inte var sjuk :) HAHA! Otroligt skönt med frisk luft! Dagens "sjukdom" har nog mest berott på att det har varit två hårda veckor och nu hade jag plötsligt en hel dag "ledig". Kroppen reagerade på att något var annorlunda.

Otroligt skön vårluft i Båstad! Lilla promenaden upp till Friskis var otroligt frisk! Flickorna som mötte mig, fick se en riktigt trött Anna. Men sen kom jag igång. Danspass. Sånt som förr skrämde livet ur mig. Du vet när alla ska vara så snygga och smala och göra perfekta rörelser. Men så var det inte här, Båstad har sina fördelar. Här får man vara sig själv, kasta armar och ben åt alla håll. Passet innehöll flera olika stilar, indiskt var nog svårast ;D Bra pepp inför kvällens Let´s Dance. Sen hade jag kombofritt. Hela huset för mig själv så jag passade på att se Bröllopsfotografen! En härlig film! :) Malin! Kan hålla med om att långhåriga killar kan vara fina ;)

Har även hunnit tänka en del eftersom min dag har varit så lång...

Det är inte konstigt att det finns krig i världen när människor på "lokalnivå" grupperar sig och inte accpeterar alla. Det här är nog en mänskligt beteende, men för mig är det en självklarighet att behandla andra som jag själv vill bli behandlad. Ibland känns det som att folk ska vara så hippa men trots det så pallar de inte trycket att lyfta andra. Konstigt! Men du ska inte sluta tro! :) Även om det kan kännas hopplöst. I morgon så ska vi festa och ha roligt i Halmstad. Det är mycket behövligt. Det har varit en jobbig start på året och det finns saker som får mig att gråta... Det måste bara lösa sig! Det får inte bli på något annat sätt...


Melissa Horn


Arrghhhåååhhh!





Ibland blir jag bara så trött och irriterad! Ska nog gå ut och sparka lite på snön!

Jag ger mig inte!


Det rullar...



Vill inte tänka på allt hemskt, istället kör jag på så mycket jag bara orkar.

Flera projekt är igång och det rullar på även om det just nu känns knepigt att ro allt i land.

Har även varit duktig med träningen, bra när Friskis har gratisvecka! Just nu orkar jag knappt pulsa till skolan i all snö.

Det väntar även en tenta på måndag, men först fiesta hos Sara i Halmstad på lördag. Ska bli kul att släppa loss lite och dessutom i en ny stad :)

På måndagkväll får krafterna ta slut!

Jag har hittat det!

Jag har provat många träningsformer, vissa passar bättre än andra. Afrodans har jag velat prova länge, speciellt sen många av mina vänner har börjat med det och berättat för mig hur roligt och jobbigt det är! Igår gjorde jag premiär som afrodansare, helt galet skönt! Skaka loss och idag är jag öm i fettet :D Längtar redan tills nästa pass!

Min favoritdikt





"Var inte rädd för mörkret,
ty ljuset vilar där.
Vi ser ju inga stjärnor,
där intet mörker är.

I ljusa irisringen
du bär en mörk pupill,
ty mörkt är allt som ljustet
med bävan längtar till.

Var inte rädd för mörkret,
ty ljuset vilar där,
var inte rädd för mörkret,
som ljusets hjärta bär."

Erik Blomberg




Livet kan vara fruktansvärt orättvist ibland...




Vidirigt väder...

Ännu mer snö!
I fredags när jag åkte ner till Malmö regnade det och smälte. Små sjöar lite överallt. I lördags hade vi +3 och sol i Malmö. Nu är jag tillbaka på landet där snön ligger djup. Låt det försvinna snart för i lördags var det så underbart väder!

Jag har i alla fall haft en skön helg. Jag behövde komma ifrån lite, tänka på annat. Få sova ut! Dessutom kul att Emma var nere från Stockholm :) Melodifestivalen tyckte jag var helt ok. Darin var helt klart grymmast! Det kommer bli en spännande final med så många "flickidoler"!

Nu väntar afrodans och sen ska jag försököa knåpa ihop några frågor och ladda för en ny vecka. Ska bli spännande att få skaka loss. Återkommer hur det var... ;)

Helg!

Åh, så skönt med helg efter en hård vecka. Ska promenera, redigera och börja plugga lite inför tentan. Självklart även umgås med syster när hon är på besök :)

Är väldigt nöjd med dagen. Hade ett mycket givande branschbesök idag från MTG. Roliga och lärorika övningar, nu är det bara att fortsätta att drömma...

Natti! :)


Saknar våren!



Förra våren hade jag det för bra!
I februari åkte jag ner till en underbar vår i Spanien...mmm..


Läsvärd blogg!




Livet kan förändras snabbt! Det får man inte glömma bort!

http://heartoflinus.se/






Hur långt kommer man på 1000kr?


Nu har jag fyllt i Juseks undersökning. Fick den utskickad eftersom jag har tagit en examen. De lottar ut 20 presentkort a 1000kr att resa för till de som deltar, hoppas verkligen att jag vinner! Då drar jag vilken helg som helst! Bort från bekymmer och huvudvärk :D

Verkligheten! Mysiga män och gosiga hundar!


Bara onsdag men det känns som en av årets längsta veckor. Så kan verkligheten vara... Jag har känt mig allmänt trög och dessutom så skiter sig det mesta just nu. Hela klassen har fått IG i webb, men det löser sig nog med tiden.

Idag påbörjade jag min nyhetsintervju. Först svarade ingen, sen svarade helt plötsligt alla. Kul att få lära sig att göra telefonintervjuer, men min nyhet är inte så upplyftande. Jag blir till och med ledsen av den! Men det är nog bra träning att arbeta med nyheter där man själv är berörd men där man måste vara neutral i sin yrkesroll. Jag har gjort mitt bästa och jag hoppas att det kommer att godkännas. Min förhoppning är att nyheten går att förändra i framtiden, låter kanske konstigt men känner att jag inte orkar ta upp det här just nu.

Idag har jag även stött på en annan verklighet. Vi började filma till galaprojektet idag. Företaget vi skulle besöka var en bilverkstad utanför Grevie. Där möttes vi av en mysig, lite blyg man med en stor gosig hund. Jag fick en underbar känsla av att vara där. Komma ut i verkligheten och träffa helt vanliga människor,(utan någon negativ betoning). Det är dessa som jag vill göra radio för! Sverige består utav fler platser än bara storstäderna. Mysiga män och gosiga hundar ;) Verkligheten är inte så tokig :)

Tacktacktack!


Danne, du är en underbar vän!
I kväll fick jag ett supergulligt piggaupp-ljudklipp! Så sött!
Saknar dig!


Jag har fantastiska vänner som alltid ställer upp och lyssnar.
Till er alla, en sen kärlekshälsning!


"A friend is one that knows you as you are,
understands where you have been,
accepts what you have become,
 and still, gently allows you to grow"



Jag vill ha något mer!



Dagens positiva:

+Vi har bokat in tre filmningar, så i morgon börjar vi!
+Känns så skönt att ha fina vänner som man kan beklaga sig för när saker och ting inte går som man vill. Att vi kan stötta varandra i alla lägen.
+Vår lärare Hasse är verkligen på vår sida. Skönt med folk som bryr sig!
+Jag kan mer än vad jag tror!

Dagens negativa:

-Hinner inte träna.
-Grupparbetet går fram och tillbaka. Kan inte rå för att jag kan bli så frustrerad i vissa lägen, skulle kunna göra något riktigt dumt ibland.
- När rättvisan inte segrar. Ibland känns det som att jag försöker så otroligt mycket men att det aldrig ger någon belöning. Jag kommer ingenstans och då undrar jag vad jag egentligen gör här. Gäller både jobb och privat.
-Ännu inget sommarjobb, innebär en ev. fattig sommar :(
-Webbkursen ger mig magsår...





Idag är det inte min dag!



Usch, gillar inte att skriva om tråkiga grejer men nu är det bara för mycket. Mitt i det sega (som jag nämnde i tidigare blogginlägg) så har jag dessutom fått veta att det blir omtenta i webbmedia. Jag döörrrr! Trodde man var av med skiten nu. Lärarna har hela tiden vetat hur arbetet har gått och hur vi alla skulle komma att skriva vår rapport. Nu när de har rättat så får man veta att grupparbetet har utförts på ett felaktigt sätt. Är det dags att komma med det nu? Det har vi försökt säga till dem länge... AAAGGRRRTRRRRR! Nu vill de att vi alla skriver en ny rapport + att göra en webbsida. Så sjukt så det kommer aldrig bli verklighet, den saken är säker. Det måste finnas en annan väg att ta...

Idag fick vi dessutom veta att det inte är säkert att utbildningen fortsätter i höst. Någon av de "högre" snubbarna anser att vi har för lite vetenskapsanknytning och att det inte är forskningsgrundande. Jösses! När ska svenska högskolor inse att det inte behöver vara så vetenskapligt och forskningsbaserat. Forskning är bra, men blir man radiopratare???

Ingenting

Idag händer det ingenting. Hur jag än försöker så känns hela världen trött och seg. Filmprojektet står stilla pga att vi väntar på kontaktuppgifter, jag får inte tag i rätt personer för att göra min nyhetsintervju, jag vet inte hur jag ska lägga upp mitt personporträtt, det fortsätter att snöa och även mitt privatliv står helt stilla.
Jaha, vad ska jag börja att ta tag i? Måste fortsätta försöka även fast det inte känns som att det händer så mycket...

14/2


Vad sägs om en drink i morgon? ;)

Idag har jag gått på stan med Malin och vi lyckades göra några riktiga bra och billiga fynd!
Och kolla vad jag mer fick syn på! Vad sägs om en drink i morgon?




Kärleksbrus!


Sjukt!



Läste precis på Aftonbladet om Let´s dance och Molly Sandéns kropp. Skulle hon vara tjock? Vem är så dum och tycker det? Ibland blir jag rädd, riktigt rädd. Hon är ju en av Sveriges sötaste tjejer... Go Molly!


Ett år sedan...

Idag, 13 februari, är det ett år sedan jag flyttade ner till Spanien.
Så många äventyr som väntade. Både jag och Josse var nog ganska nervösa,
men när vi kom ner i den 20-gradiga värmen så kändes allt mycket bättre.
Det blev en fantastisk tid!

Första promenaden runt halvön...

Två vita face sitter och väntar på sitt andra plan i Madrid!


Melissa Horn - om livets svåra frågor!



"Jag kan inte skilja på". En vacker låt. Hörde den på radio idag.
Ibland är det inte lätt att veta, men jag tror på magkänsla.


Malmö



Mycket stress idag, men nu är man i Malmö :D
Är dessutom lite extra glad för jag fick ett Alla hjärtans dag-kort idag på posten.
En gammal granne från förr, så gulligt att hon fortfarande skickar!

Älskar Alla hjärtans dag-kort!  


Jag blir lite kär...


Norges bidrag i Eurovision
Först Alexander och nu Didrik, vilka killar, vilket land ;)


Onödig fakta




Har du tänkt på vad ont det gör om någon nyper dig på baksidan av armen?!
Det gör GALET ont!


Dags att sätta fart!

Åh, det har varit en galet seg förmiddag med grupparbetet och då masade jag mig trots allt upp tidigt för att promenera i morse. Nu känner jag att jag måste öka tempot och göra lite nytta. Ska redigera klart min enkät, tvätta, packa och förbereda fredagens intervju.

Känner att det även snart är dags att klippa och färga håret. Det börjar kännas slitet och riktigt tråkigt. Inte bra :D

Hmm...



eller...



Eller inte, hihi!


Hemsk kväll!



Så hemskt, så hemskt! Men tur att det finns änglar!
Sarah, mitt hjärta höll på att stanna :) <3


Hard work ;)



Nu planerar vi nomineringsfilmerna, kul, kul :)


Galet trött!

Hu, pust och stön! Idag har det varit en galet lång dag! Först klassmöte, sen blev det programgruppsmöte och därefter gruppmöte. Sen gick jag och Anne ut och gjorde vår enkät. Ganska så svårt att få folk att ställa upp, konstigt nog! Sen var det in på radion igen, förbereda kvällens sändning och voica. När jag kom hem vid kl 19 var jag ganska så trött. Nu ska jag glida ner i soffan och titta på Notting Hill med Linnea och Therese. Bara göra ingenting! Nice efter den här dagen!

En gammal favorit i ny tappning!


Planering


Att planera är nog en favoritsysselsättning!
Det är kort om tid för filmprojektet, men det ska gå så nu kör vi!


Mellomys!

Äntligen har melodifestivalen börjat! Förra året missade jag nästan alla tävlingar eftersom jag bodde i Spanien. Nu ska jag ta igen det :D En trevlig kväll med vännerna :)

Måste även nämna programledarna. Mycket rolig och speciell trio. Tror de kommer att göra ett kanonjobb! Ska bli spännande att se nästa helg.

Nu måste jag nog ta tag i pluggandet...

Maria Mena


Haha, Skåne i ett nötskal...


Så här såg det ut i Sydsvenskan i morse. Annonsen har varit med hela veckan ;)
Härligt att Melodifestivalen drar igång! Då är det vår!
 Ikväll ska vi ha schlagerkväll här med alla goa människor!


En vacker lördag!


Los nuevos



Terminen är igång och nu börjar uppgifterna att rulla in. Spännande och utmanande! Det är dessutom väldigt roligt att det har börjat fyra nya personer i vår klass. Tycker det är superskönt med lite nytt blod och leenden. Alla har vi olika bakgrund och erfarenheter, nu är vi fler och mer att lära känna :) Jag tycker dessutom att det är starkt att komma in i en tight grupp av mediamänniskor! Så nice att ni är i Båstad nu!

Kloka ord



"Gör inga andra dumheter än dem som du har verkligt nöje av"

Jag hittade citatet på Jonnas blogg; http://lahdensuo.blogspot.com/
Vet inte vem som är den kloka talaren, men jag gillar det!



Mycket lärorikt...

Igår hade vi teambuildning, riktigt nice! Många roliga övningar och en störtskön föreläsare. Vi gjorde bland annat en övning ute på torget a la blindbock i grupp. Blir finns att se på http://saraleverin.blogg.se/

Kvällen tillbringade jag med Malin, Anne, Sara och Jonas! Lite god mat och sen filmen Stjärnorna i taket, eller vad heter den nu? =) Ni vet den som fick många guldbaggar. En riktig snörvlare...
Snart dags för skola, sen blir det revy i Ängelholm.

Hemska snö!

Fick precis höra av Anna min vän, att snön har gjort så att taket i tennishallen "där hemma" i Rönninge har rasat in. Hemskt! Och alla var inne i huset, skönt att de klarade sig....

Nya boendet!

Mitt rum!



Och här har jag tryckt in min passion, dvs alla kläder! :)


Sånt är livet!



Nu har jag ringt Försäkringskassan, det finns inget att göra. Lite extra surt då jag fick veta att jag precis låg på gränsen för att betala tillbaka allt. SÅ, en stor kram till alla mina vänner som måste betala tillbaka! Vi tycks ju vara ett gäng! ;P

Skolan inställd!

Ojoj, nu har det hänt! Det har snöat så mycket så i morgon är skolan inställd! Sånt drömde man om när man var liten, nu när det väl händer så känns det inte alls kul. Jag gillar ju skolan... Sånt är livet när man bor i "isbjörnslandet"...

Mer snö...

Illa, illa! Jag förstår inte riktigt var all snö kommer ifrån?! När ska det ta slut, snökaos och mängder med salt på gatorna? Tycker vi är värda lite sol och värme nu :) Mitt rum blir dessutom ganska mörkt när fönstret är igensnöat. Jag borde även gå hämta min bok på biblioteket, men det får nog vänta tills i morgon. Orkar inte ut och pulsa igen...

Men det händer mycket annat förutom att snöa. Idag hade vi Björn Häger som gästföreläsare. Han pratade om intervjuteknik och dagen har gått mycket fort just för att det var så intressant! Riktigt roligt! det känns även bra med grupparbetet för "rörlig bild". En bra grupp som jag tror kommer att kunna producera bra material. Det ska bli roligt när vi kommer igång!




Drogad?

Igår var det ingen rolig dag, så idag blir det nog bättre! Ska ringa och försöka göra min röst hörd hos Försäkringskassan...

Tydligen har det blåst mycket i natt, det har dock inte stört mig. Vet inte om det är min prinsess-sömn eller om det är de spanska tabletterna jag tog igår innan jag somande. Min mage var inte heller med mig igår och jag har en spansk magmedicin som jag köpte i Spanien :)

Idag väntar föreläsning med Björn Häger om intervjuteknik. Det ska bli mycket spännande! :)

Sinatra...


SURT

En bra dag blev en dålig dag pga ett litet kuvert! Varje gång jag får brev från Försäkrningskassan så mår jag dåligt. De strular, jag ringer, ändrar och fixar. Senast i höstas hände det mig, nu har det hänt igen. Nu har de kommit på att de vill ha tillbaka 4000kr för 2008. Yippi! Allt jag fick det året... Jag tycker det är hopplöst. Vissa kan få bidrag hit och dit men studenter blir av med sina när de arbetar utöver skolan för att slippa ta csnlån. Hur logiskt låter det? Mitt hat är iaf stort nu och det blir till att snåla ytterligare...kul!

RSS 2.0