Valborg

I år blir det första året utan vanligt valborgsfirande, ingen brasa. Föra året var jag i Stadsparken i Jönköping. Grillning med klassen men knappt någon brasa, bara en liten symbolisk sak. I år skulle det inte fungera att sitta ute hela kvällen med den här hostan. Jag har tur, imorgon är det modevisningen Spring Inspiration på Elmia!!!! Vad jag har längtat!!! Det ska bli SÅ roligt!

Hej igen världen!

Insåg precis att det var några dagar sedan jag skrev här. Hade mor och far här på besök i helgen, mycket trevlig men orkade tyvärr inte så mycket.  Har gått och blivit vårsjuk. Trist trist men nu hoppas jag på dunderkraft från medicinerna och att få tillbaka mina "vanliga" lungor! Bronkit lunginflammation är ingen höjdare och något helt nytt för mig. Har mått pest utan att ha feber, det har jag inte varit med om förut.


Snart dags att fixa till sommarhåret! Alltid svårt att bestämma sig hur man vill ha det. Man klipper ut en bild från någon tidning och hoppas på att se ut som kändisen när man går hem från frissan. Det här lilla tricket hittade jag på veckorevyns hemsida. Man sätter bara in ett kort på sig själv och vips kan man se hur man skulle se ut i någon av superkändisarnas frisyrer! Jag orkade dock inte fixa exakt huvudstorlek på alla så det kan se lite konstigt ut... Det bästa är att det går att spara bilderna och ta med till frissan ;) Kolla in det här mamma!!!!

 image94image95image96image97image98image99 
image100image101
image102image103image93



Nå, vad är bäst? ;D

Sarah Jessica Parker

image91

En favorit och idol! Jag gillar hennes stil.



image92
Kanske känner du igen den här filmen??? MIn favoritfilm och det var här jag "upptäckte" Sarah! Filmen är från 1985 och perfekt för den som älskar dans och 80-talsmusik! Ett absolut måste när man ligger hemma och är sjuk!
http://www.youtube.com/watch?v=TASGl0_jnjU&feature=related

Du är saknad!

Igår eftermiddag kom Eunice ner till Jönköping. Vilken lycka! En vän som jag har saknat så otroligt mycket sen hon flyttade härifrån. Enda fördelen med den kommande hösten med metod och C-uppsats, är att Eunice kommer att bo här igen.

Vi hade planerat att hon skulle bo hos mig pga litteraturseminarium i skolan och att vi sen skulle gå ut ikväll. Tyvärr blev det bara en kväll då jag har åkt på en ryslig förkylning. Men en kväll blev det iaf, så härligt att prata igen och dessutom få lite uppdateringar från Stockholm. Är det någon som har koll på saker som händer, mode med mera, så är det Barber! ;D Du är saknad vännen!


För övrigt har det inte alls varit en bra dag... ibland blir det inte som man vill. Det syns helt enkelt inte att man försöker och kämpar. Hopplöst!

Mot andra stjärnan

Målmedvetenhet tror jag är en viktig del om man ska nå ett mål. I skolan arbetar vi nu med ett större projekt och just nu sitter jag och tänker på hur det kommer att vara att presentera det här projektet, helt underbart! Lite överdrivet kanske men jag tror man mentalt måste arbeta på det sättet. Det lärde jag mig för många många år sedan när jag gick en golfkurs. Innan man slår slaget ska man se hur bollen flyger fint i luften och landar på green. Vi kommer att göra ett kanon projekt!

Målmedvetenhet är också viktigt vid viktminskning. ViktVäktarna har bra metoder, efter vart 3:e kilo man går ner får man en guldstjärna. Nästa vecka ska jag ta min andra stjärna så är det bara! När man gått ner 10% av sin vikt får man en speciell nyckelring som bevis på att man är på väg mot målvikten, den ska jag ta om någon vecka!

En orsak till att jag orkar kämpa är min Viktis-kompis hemma i Södertälje. Jennie, du är en ängel! Så troligt skönt att ha någon som peppar, någon man kan prata om framgångar och motgångar, synd och annat som ingår i vardagslivet ;)

image90





Idag var jag och Josefine uppe i stadsparken och tittade på alla fina vitsippor och lammungar. Att trava runt Munken kan bli tråkigt i längden. Det gäller att hitta ny marker hahaha. En skön promenad...
Nu känner jag mig därremot inte så pigg. Har sovit sen jag kom hem i eftermiddag. Fryser och har ont i luftrören. Så TYPISKT när jag väl har kommit igång med joggingrundorna, och att bli sjuk mitt i projektet känns inte okej. Jag hoppas på nya krafter imorgon!

Sov gott/ Puss Anna

Stolt dotter

Hihi..min pappa är en hejare på att bygga modelltåg och miljöer. Han är fotograf också och lyckades ta hem en seger i en omröstning! Grattis pappsen! http://www.svensktmjform.se/forum/forum_posts.asp?TID=1774

PUSS

Du vet väl om att du är värdefull?



Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du

Det finns alltför många som vill tala om
Att du bör vara si och så
Gud Fader själv, han accepterar dej ändå
Och det kan du lita på

Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du

Du passar in i själva skapelsen
Det finns en uppgift just för dej
Men du är fri att göra vad du vill med den
Säga ja eller nej

Du vet väl om att du är värdefull ...


Ingemar Olsson




Jag mår bra när jag vet att du mår bra! Anna, jag finns här för dig vilken tid som helst på dygnet...bara ett samtal bort =) Du är värdefull för mig! Livet går vidare även om man ibland inte tror det.. Jag vill vara din vän för alltid
image87

På Ålands-kryssning

image88

Naturpromenad i regnet, Skåne
image89

Läktarvärdar i Båstad, det va tider det ;)







Jag var och lämnade blod för första gången i morse. Historia!!! Inte så farligt som man kan tro, 50 kr rikare och ett lättare samvete! Någonstans gör man nytta! A+ som i Anna, en vanlig blodgrupp och nu en garanti på att blodtryck och blodvärde är kanon, skönt! Jag är fullt frisk! Har dock mått spy-illa idag..

ÅNGEST inför imorrn... :S Hoppas de 5dl blod ger skillnad på vikten men jag befarar det värsta. Bättre lycka nästa vecka!

HV blå!

Som ni säkert vet är jag inget direkt HV-fan men nu har jag iaf firat att de vunnit hela helgen. man får vara tacksam att man får vara med under en sån här helg, det sa Markus till mig på jobbet. Precis hemkommen från Rådhusparkens firande, ojoj vad många människor. Alla blommor blev totalt nertrampade...fast det va nog bara jag som tänkte på det... =)

Snart vardag igen...


Helgen

Söndag igen! Varför går helgerna så fort?

I fredags var jag, Cissi och Miriam på O´Learys och tittade på hockeyn. Stället va knökfullt, en riktig folkfest. När HV gjorde mål i förlängningen gick jag och Miriam hem. Skydda sig från alla galna fans ;) Dessutom skulle jag upp och jobba, så det va rätt skönt.

På jobbet igår var folk tokiga i HV-grejer, helt sjukt va många fans det finns. Att man köpa HV-grejer för tusenlappar haha. Men kul att se alla så glada.
Det blev en skön promenad hem runt Munksjön, för att sedan fixa sig införkvällens kalas. Emilia fyller 22 år, hipp hipp!!! Vi köpte mat på Pallas Athena och tog hem, mums! Grekiskt är gott!
Det blev ett trevligt kalas, jag älskar kalas! Vid kl24 åkte vi in mot stan för att fortsätta festen. Måste bara säga att Fredrik är en skön grabb på fyllan haha. Han pratar med alla, oavsett om han inte känner folk och på bussen ville han ha en biljett till där det är mest party. Busschaffisen va med på noterna och frågade om Ibiza va ett alternativ...mohahahha. Vi hamnade på Twin. Det måste vara stans bästa uteställe. Lite för trångt kanske och många jobbiga snoffsiga tjejer (fast de tycker nog detsamma om oss hehe).
På hem vägen träffade jag en gammal arbetskamrat, skoj!

Vilken besvikelse när man vaknade idag, ingen sol och jag som hade sett fram emot att sola idag. Blir plugg och tvätt idag, men nu börjar solen komma fram så det finns kanske fortfarande en chans :D JIPPI! I eftermiddag ska jag ner till Rådhusparken och titta på när HV ska firas...sen hoppas jag på att folk börjar bry sig om fotbollen istllet. J-södra har sjukt snygga spelare. Själv ser jag fram emot DIF-Råslätt, krossa hehe!!!

Älskade Sverige!

Bästa perioden på året nu, allt börjar bli så ljusgrönt och fint! Denna morgon har jag promenerat lite upp mot stadsparken och tittat på vitsipporna, härligt! Har dessutom tagit en snabbis på torget. Om jag barahade mer tid men måste skynda mig för snart dags att jobba. Typiskt att det alltid ska vara fint väder de helger jag jobbar. Nästa helg kommer mor och far. Jag hoppas verkligen att vädret är lika fint då annars blir jag arg.

Jag va på O´Learys igår, helt galet! Jag och miriam rymde fältet när HV gjorde sista målet...orka. Man fick iaf känna på "livet på en pinne". Självklart fanns det ingenstans att sitta så vi fick inta ett "staket". Tur att man har en mjuk rumpa =)

Ut och njut av solen!

En tidig morgon efter vågen


Dagens vägning på ViktVäktarna är avklarad. Några hg minus igen, jippi! Men men men, är fortfarande inte nere på det jag var innan påsk och kryssningen, hur svårt kan det vara? Den frågan ställer jag mig själv varje dag! Min kropp måste ha hittat sin trivselvikt nu eller så måste jag kämpa ytterligare lite hårdare. Kanske är det så att min hjärna inte är sams med resten av min kropp..mysterium! Jag vill för mycket på allt för kort tid!
Jag har iaf kommit fram till att det inte funkar att köra medelpass på friskis varje dag, det går jag upp av konstigt nog. Fler raska promenader :)

Nu tillbaka till skolarbetet!

Puss puss och du duger som du är, men du ska själv också vara nöjd! Dagens visdomsord...

Yra på TV3 (kanalen min pappa vill slippa, förutom när det är något program som han gillar)

Jag brukar inte skriva så mycket om TV men sedan jag fick en ny TV så har jag FAKTISKT börjat kolla mer. Inte för att den är mycket större än den gamla, men den är liksom lyxig att titta på och mer tilldragande helt plötsligt. Jag saknar torsdagarna med Anna Skipper! Varför måste säsongen ta slut!!?? Det är helt klart mitt favoritprogram sen På Hedrer och Samvete och Rederiet slutade visas ;)

På onsdag startar sista säsongen av Sex and the city på tv3 och 30 maj har filmen premiär på bio, härligt för alla beroende "Sex and the city- tjejer".


Ikväll sändes Cashmere Mafia och självklart kollade jag. Väldigt väldigt väldigt likt Sex and the city, som en kopia men samtidigt en egen serie. Ska man ge den en chans eller inte? Jag har inte bestämt mig ännu, har du? Man kan ju alltid skylla på att man inte har något bättre för sig ;) Min systers argument var att hon kände sig förkyld och hängig och att hon därför kollade hehehe.



Hur som helst, heliga onsdagar med Top Model och Sex and the city. Det börjar dessutom närma sig finalen nu i Top Model...wwooo, spännande!

Praktiken är slut

12 veckors praktik på Radio Vättervåg är förbi och det är nu dags att analysera de här veckorna. Verkligen svårt! Så många bra saker och mindre bra saker. Men en sak är säker, en erfarenhet rikare! Ett steg på vägen till mitt drömjobb ;D En dag, en dag...

image86
Jag, Curt Polsten (vår underbara handledare) och Sara på Radio Vättervågs årsmöte

Sommarplåga 2008?



Hmmm.. jag vet inte, kanske är för tidigt att säga. Eventuellt Sommar 2008 Hitbolaget. Vad tror du? Kommentera gärna! Hej hej Monika, Boten Anna..jag älskar dem alla! Enligt Mix Megapol var det Markolio som ägde förra sommaren. I hans text hittar man " på ön Kos släpper våra svenska brudar loss" och det gjorde jag och Jonna förra året ;D



image81

image78

image79

image80

image82

image83

image84

image85







LIVET!






Tekniskt geni!

Sedan jag flyttade hemmifrån har jag insett att saker och ting går sönder och väldigt ofta. Man kan vänta några dagar men sen inser man att ingen kommer att fixa det åt en, man måste själv! Jag har alltid varit bortskämd med en underbar pappa som gjort allt utom att laga cyklar, så jag har aldrig riktigt märkt av när något är trasigt.
Nu när man bor själv får man först försöka själv, sen ringa pappa och till slut fixa det själv.

Tekniska prylar är svårt och datorn är jag livrädd för. En gång virus, alltid rädd för virus. Idag skulle jag kolla på en film som ligger på datorn. Bytte till Vista i höstas och har haft problem med vissa filmer men då bara struntat i att se dem. Idag blev jag arg, sökte runt på nätet och hittade tillslut det eventuella felet. Någon drivrutin saknades..vad nu det är (!!!???) Laddade ner något och vips kunde jag se filmen. Gud vad jag älskade mig själv då! Nu måste jag bara hitta felet till att bilden ibland dör på datorn och nätet bryts...ggrrr...

Fjorton suger i soffan, härlig eftermiddag!

Ska äta spenatlasagne nu snart. Den står i ugnen och klockan tickar. Men vänta!!!! Nu låter den konstigt, som att den slår dubbelslag!!! Bäst jag kolla...

...chip och hej!

Jönköpings vimmel-liv!

image77

Hehe nu har vi mediamänniskor kommit långt, vi tillhör Jönköpings vimmel ;)
Igår bjöd Josefine med mig på en förhandsvisning av filmen 21. Egentligen skulle hennes andra hälft varit med, men den stackaren va tvungen att plugga. Danne kan dock trösta sig med att han kommer få betalt för allt slit en vacker dag, det är jag säker på! Josse, hälsa honom det!

Biostaden bjöd på röda mattan, skumpa, snittar, "prylpåse" och biosnacks, helt i min smak!
Bra film, bra kväll och finfint sällskap :) Tacktack Josse för en lyxig kväll!


Bilden är tagen från jnytt.se

NextStep

En otroligt bra ordnad arbetsmarknadsdag på högskolan idag. Tyvärr finns inte "vi" mediafolk med där (företag som berör vårt område) men jag är nöjd iaf. Jag träffade mycket trevligt folk och Mårten Anderssons förelsäning var underbar. Nu känner jag mig ännu mer sugen på min framtid, MIN FRAMTID! Skadade ju inte att han både är snygg och inspirerande ;)

Jag älskar tidningar och att läsa. En favorit är DIEGO, Dagens Industris tidning. Den känns fräsch!

Antilop, nja kanske inte...

Ojojojoj! Idag ringde klockan tidigt och tightsen drogs på, nu skulle det ut och springas. Förr var det här en av mina morgonrutiner, att springa en stund innan frukost, idag känns det som att det var 50 år sedan!
Självklart ger jag allt jag har de första hundra metrarna och sen är "blodsmaken" där. Jag är hopplös på det där, men nu har jag lovat mig själv att jag ska försöka ta någon minirunda varje vecka. Allt går ju att förbättra!

Hopplöshet!

Idag känns allt segt! Grått och mulet ute, totalt stillestånd på vågen (Viktis) och nu sitter jag här i radiostudion och väntar på Sara och vet verkligen inte vad jag ska hitta på. Har ätit min medtagna frukost, räknat mina points. Kanske skulle börja på praktikrapporten men det lockar inte direkt.
Det känns som att det är så långt till sommaren...

Vad är en bal på slottet?

Sagans värld. Mitt första problem med den kommande balen var att jag står utan kavaljer och då får man inte gå. Nu dyker det dessutom upp information att man inte får ha mönstrad klänning!!!! Seriöst, inte direkt att man har råd eller viljan att köpa en ny när man har en fin klänning som man dessutom redan sytt till och fixat för att den ska passa (4 år sedan sist man använde den).
Löjligt med dessa regler...Vad handlar det egentligen om? Att ha roligt trodde jag... Kan ju bli spännande och se om man blir utkastad för att man har mönstrad klänning...



Laban - världens sötaste bil.. =)

PREMIÄR!



Äntligen! Idag har jag ätit årets första jordgubbar.
Röda, stora härliga gubbar från Spanien! Mums! Massor av nyttiga antioxidanter ;)
 

Jag är tillbaka!

Jag känner det, i hela kroppen och knoppen! Jag är tillbaka i mitt esse!
Jag har förmågan även om jag siktar lite fel ;)






































Du säger att kärleken aldrig var till för dig

Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen

 

Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig

Och varje moln är trasigt

du räknar allt sorgligt natten lång

och hon du älskade en gång, och kanske älskade dig.

Spelar det någon roll?

Nej kanske ingen

kanske allt egentligen.

 

Du säger; har du tändstickor?

Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm.

Och har du vin & sprit

så det räcker att få hela fjärden full av sorger

Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö.

Inatt finns ingen väg tillbaks.

 

Och du undrar vem som kysser henne nu

Och du undrar vem, vem om inte du

O läpparna du kallar dina

det gör ont att veta men lika ont att undra

 

Du säger; har du tändstickor?

Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm

Och har du vin & sprit så det räcker att få hela fjärden full av sorger

Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö

Inatt finns ingen väg tillbaks

Ingen alls


Försent för edelweiss.

Ingen Alls

Försent för Edelweiss

Ingen Alls.

Edelweiss 



Håkan, Håkan, Håkan..vem annars...




Jag undrar om vi människor inte kan låta bli att såra varandra,
känns nästan som det. Jag blev irriterad, jag stod inte ut.
Hur kan människor vara så olika från dag till dag?
Vän eller fiende, barnslig eller brist på ödmjukhet?

Ibland känner jag att jag inte passar in, min fasta punkt
är inte utsatt på kartan.
Men en sak vet jag, tron på en själv består alltid!
Du är själv din bästa vän!


Snart hoppas jag att Jens resa är bokad och nästa kryssning ;D
YYHhheee maaannn!
Och Anna Panna i Linköping! Jag är stolt över dig ;)









Fredagkväll

Ååhh, en kväll som denna kan jag inte låta bli att tänka på vad jag gjorde för precis en vecka sedan :) Den kommer jag att kunna leva på länge, i alla fall tills nästa är bokad! ;D

Vissa saker förändras aldrig, de blir bara bättre!

image70

Vänner för alltid!  I vått och torrt!

Tröstshopping

Ni känner säkert igen fenomenet! Något känns trist, man shoppar lite och plötsligt känns världen ljusare. Just nu känns mycket helt "off". Vissa dagar går jag runt och grubblar på så många saker. Inte carpe diem direkt...

Frank Dandy sålde idag ut massor av kläder och underkläder på skolan, underbart! Hittade en snygg tjocktröja, blus och flera par trosor :) Hipster med violfärgade små blommor, sådana man inte kan låta bli att le av när man ser dom!

You took a piece of my heart

You took a piece of my heart
I never thought that this could fall apart
You said you fell in love
And this was more than I had ever been afraid of
Another life
Another happy ending cuts like a knife
Another place, another time
Another hand to touch, another sun to shine

You got me deeper than deep and I'm constantly blinded
I'm running around but there's no place to hide
I start to talk in my sleep, our souls are divided
Why can't they forgive me these demons inside
Deeper than deeper and I'm constantly blinded
My heart starts to shiver for it was not enough
I start to talk in my sleep, cause our souls are divided
How can it be that you're ready for love

Ready for love ...

How can it be that you're ready for love .....

Time will tell
A single day could help me break this spell
Don't want to be alone
When will I be understood when is my kingdom to come
Another boy, another life
Another happy ending, and I'll be alive
Another place, another time
Another hand to touch, another sun to shine

You got me deeper than deep and I'm constantly blinded
I'm running around but there's no place to hide
I start to talk in my sleep, our souls are divided
Why can't they forgive me these demons inside
Deeper than deeper and I'm constantly blinded
My heart starts to shiver for it was not enough
I start to talk in my sleep, cause our souls are divided
How can it be that you're ready for love

How can it be that you're ready for love ...

How can it be that you're ready for love




Den här låten är så mycket "Tallinkryssning"!
Bäst är Italobrothers version...http://www.youtube.com/watch?v=jJ3P3xzVUkA

31,1 år

Jag gjorde precis ett "vuxentest". Min uppskattade ålder efter att ha svarat på frågorna är 31,1 år... hehe visste väl att jag ligger på en annan nivå ;)

Det borde vara olagligt...

...att vara så här snygg!


image69

James Marsden, killen i 27dresses, en sjukt bra film som jag ska köpa så fort den släpps i butik!

Sanningen

Jag är trött, till och med väldigt trött. Jobb tidigt i morse, direkt till ViktVäktarna (0,8 hg upp men inte så farligt med tanke på att det har varit påsk och Tallinkryssning), skola och redigering, ner på stan och köpa jeans, träna på Friskis med Josse och sedan direkt till bion och där såg vi 27 klänningar, en helt underbar film med helt underbart snygga människor. Nu sitter jag hemma, trött och försöker ordna upp mina känslor och tankar...

Den senaste veckan har varit underbar men också omtumlande. Tidigt i fredags åkte jag upp till Stockholm för att åka på överraskningskryssning för Sarah. Hemlisen blev äntligen offentlig, gud vad jag har haft svårt att hålla tyst om den. Det var dock värt det. Sarah blev överraskad och resan blev så sjukt lyckad! Buffé, frukostbuffé, massor av party på fredagen (kvällen då vi skulle festa lite lugnare), massor av härliga människor, taxfree, en underbart mysig trång hytt, solig promenad i Tallin, ömma fötter, bastu och bubbelbad, shopping (massor av billigt vin i Tallin), många trevliga fester på lördagen, kareoke, massor av dans, drinkar, känslor och kyssar! För att inte tala om Jennie, Sarah och Ylva. Ett liv utan sådana vänner är inte värt att leva!

Nu är man tillbaka i vardagen, känns så otroligt tomt, tomt, tomt och tomt! Jag saknar allt på båten, flickorna och alla upplevelser. Men jag har foton, massor av foton att titta på och drömma mig tillbaka till! Snart kan det nog bli en ny färd med kvartetten. Alla har vi fått mycket att tänka på efter den här resan...


Jag har börjat inse att jag är ratad. Det känns i alla fall så. Jag och Josse skulle köpa balbiljetter igår men jag blev nekad. Man måste vara två, ha en partner. Kul! Självklart drömmer jag om att gå med prinsen. Vem gör liksom inte det?? Får jag inte gå med honom vill jag gå själv, men då är man tydligen inte välkommen på sin egna bal. Just nu finns det ingen i mina tankebanor och jag undrar om det dyker upp någon. Oddsen är dålig. Jag är ratad!

Sen till killen som jag verkligen ville ha. Händer inte ofta men jag föll som en fura för honom. Så visar det att han har haft en flickvän vid sidan av hela tiden vi setts. Jag borde ha förstått, han betedde sig nog som en skit ganska ofta. Idag när jag läser "flickvännens" blogg får jag se världens mest romatiska bild på dem tillsammans. Jag mår illa, tänk om hon visste vilken otrogen typ han är. Jag hatar killar som inte säger sanningen. Jag är ratad!

PÅ tal om otrohet, var går gränsen? Det har varit senaste veckans samtalsämne... En jobbig fråga, och jobbigast av allt är att jag nyligen fått en kille att vara otrogen, fast det är ju egentligen inte mitt problem. Har killar ingen moral i kroppen, känslor? Va, va, va??? Jag kan inte rå för att jag tyckte han va ursöt och att vi klickade. Men jag visste att han var förlovad och han visste att jag visste. Varför sviker han sin tjej för mig och spriten??Visst vi var på kryssning och alla vet hur det är på sådana men för det får man inte vara otrogen. För mig spelar det ingen större roll, jag fick massor av uppmrksamhet och komplimanger, precis vad min självkänsla behöver, finna minnen. Men funderade han något på det dagen efter? Det hoppas jag iaf! Gör man något sådant eller bara träffar någon person som väcker något inom en, då tror jag man ska ta sig en funderare om man verkligen är i ett bra förhållanden. Jag är åter igen ratad! Det måste jag vara eftersom killar tydligen inte tror att jag har några känslor...


Det är tur att jag har så fina vänner hemma i Södertälje och här i Jönköping! Jag tycker om att ha några få riktigt bra vänner och dom försöker jag ge all kärlek och vänskap jag bara kan! Även de killar som har passerat mig äger en liten del av mitt hjärta! Jag kan skriva här att jag hatar dem, och visst kan jag vara arg på dem och aldrig förlåta för saker de gjort, men jag kommer alltid att vara svag för dem och minnas någonstans djupt inne... Jag glömmer ingen.

RSS 2.0