Statushierarkin

Den skrämmer mig...


Sol...




SOL, SOL, SOL!

ÄLSKAR DET!


Underbar midsommar i Ystad!







Glad midsommar!



Hoppas du får en fin midsommar!
Själv åker jag till Ystad med några av mina bästa vänner...


Klädproblem...

Hmmm, samma problem varje gång, jag vet inte vad jag ska ha på mig på midsommar. Funderar på den vita midsommarklänningen men jag vet inte om den är för mycket..packningen går sådär... :)

Kan inte sluta att tänka på bröllopet...


Bröllop kl 13-01...


Hela 12 timmar framför TV:n hos moster.
Middag och sen skumpa och svenska flaggor ^^

Moster har en MEGADOSA till TV:n.. hihi!
Här visar Inga hur man trycker ;)
En kul partypresent!


Tuffa bilar i Båstad!



Nu är det nära!

Firar bröllopet med några gamla kort.
Drömmen när jag var liten...



Jag och Emma!


<3


Silvia gråter, Victoria gråter och jag gåter också!



Åh, vilken underbar bröllopskonsert! Jag har fått gåshud, svettats, skrattat och nu gårtit som ett barn! Helt fantastiskt! Det finns inte ord!

Det ska bli fantastiskt imorgon...

Vissa samlar på stenar och frimärken, andra på lyxiga påsar!


Det här är min vän Roberth. En snäll och trevlig kille som är lite extra förtjust i lyx.
Självklart villa han även samla på något lite lyxigt-
därför samlar han på lyxiga påsar!

Underbart att det finns olika människor!


Sommarlov!

I förrgår var det badpremiär, 17 grader, riktigt skönt! För övrigt har jag inte gjort så mycket!
Igår var det mulet så då blev det en långpromenad...






Jag har blivit bjuden på fest!




Finaste kortet på länge!


Over...


Idag avr sista dagen i skolan. Nu är utbildningen i Båstad över och det känns konstigt. Speciellt att nästan alla har flyttat. Det är inte samma by utan radio- och sportvännerna!

Nu är man arbetslös och har inga måsten, samtidigt så vet jag att jag måste leta lägenhet och börja gå igenom saker inför flytten i augusti.

Livet är lustigt!


Gillar du shopping?



Nu är de här!

kollaklader.nu och kollaskonhet.nu

De hjälper dig med allt ;)

Snart sommarlov...eller arbetslös några veckor...





Båstad är fantastiskt!


Kolla kläder!!!



Ikväll kl 24, det är då det händer...

Gå in och kolla på kollaklader.nu

Helg?



Söndag och klockan är snart 23.45, 15 minuter till måndag och jag är galet trött! Har det varit helg? :) Lite sliten efter de senaste veckorna men nu är snart allt klart. Det mesta är godkänt, bara reportaget kvar...sen blir det sommarlov! Det kommer nog att kännas konstigt för Radio Båstad har verkligen blivit mitt andra hem. Tillbringar många timmar där varje dag, även på helgen. Men helgen har iaf haft ett slappe-slut. Ikväll när jag kom hem från skolan blev det en skön promenad och sen filmtajm med Frida! "Prinsen och jag", mmmm oj vad jag ska njuta av bröllopsfilmer nu! Snart är det dags! Kommer ha bröllopsfeber hela veckan ;) På lördag vet jag någon i Stockholm, Malmö, Båstad och Hillerstorp som kommer att sitta klistrade framför TV:n! Underbart! Tänk om mormor också fick se det men jag hoppas att "änglakanalen" också visar bröllopet! :)




Kvinnaböske



Hamnfest i Båstad och heldagssändning.
Vi fick mycket trevligt besök till studion, bla Hasse Kvinnaböske Andersson.
Go å glad och jag fick min skiva signerad ;)


Hamnfest!



12 juni och Hamnfest i Båstad. Nu borde det vara sol och varmt  med andra ord, sommar! Men när jag tittar ut är det ganska grått och blåsigt, men vill du ha värme ska du surfa in på www.radiobastad.se och lyssna på mig och Sara mellan kl 12-16! Vi får bland annat besök av Adam från Båstad Kampsportcentrum och Hasse Kvinnaböske Andersson, så nu är håret lockat och finklänningen på! ;)

Ett år sen examen...




Ganska så trött...



Nu är jag inne på sista uppgiften, reportaget. Det har verkligen varit en tung vecka och för lite sömn. Nu mår man halv illa och orka knappt få klart det sista...hu!

MEN! Jag har fått skattepengarna, jippi, och idag kommer Anna på besök, jippi! Sen i morgon väntar livesändning då det är Hamnfesten i Båstad! Go, go, go!

Ajaj!


Hemskt! Idag såg det ännu värre ut.
Hur klarade man av att titta på sånt här när man var liten?
Mitt knä mår verkligen sådär och att byta plåster är ingen lek :S


Dags att säga hejdå!

Idag gjorde vi sista tentan och ikväll har vi haft sista festen. Det är helt enkelt dags att säga hej då och börja något nytt. Jag tror jag är ganska redo även om jag inte trodde det för någon månad sen.
Min erfarenhet säger mig att jag bara kommer att hålla kontakten med ett fåtal, de som har betytt mest. Ni vet vilka ni är! <3

 


Dags för sändning!

Idag kl 20-22 är det jag och Amanda som underhåller dig live. Missa inte det ;)
www.radiobastad.se

Grattis min vän!



Tänk vad glad man kan bli av ett sms! Idag fick jag veta att min lilla vän Ronge har tagit läkarexamen och i mina ögon är det stort!!! Många års slit men nu är det över! Stort grattis till dig och till jobbet i Mora! Det är du verkligen värd! Lyckönskar dig och hoppas att vi ses snart!


Det är bara att inse...



Det är dags att inse att allt inte blir som man har tänkt sig eller som i drömmen. Vissa saker får man skylla sig själv att de blir som de blir, andra kan kännas orättvisa men så är det. Alltid lär man sig något och livet fortsätter att tuffa på och plötsligt en dag känns allt bättre. Det kan vara svårt att se meningen med vissa saker men även det brukar att klarna.

Tänk vad en kvällspromenad kan ge ;)

Natteravn


Inte mycket att säga...






Arg & besviken!









Så är veckan igång igen...



4 timmar tills det är dags för mig att göra praktiskt prov i Selector. Inte så kul att gå och vänta på en sån grej och regnet det öser verkligen ner. Plötsligt blev Båstad väldigt grått...grått, tomt och det känns som att allt är förbi. Lustigt!

Dags att börja plugga till tentan på onsdag, hasta la vista!

P.S. Du som skrev att du vill ses! Du lämnade inget namn så jag vet inte vem du är :) Återkom snälla du! D.S.

Livet är inte så givet...



Gör allt du vill göra och våga chansa. Man vet inte hur många chanser man får...
Jag måste bli bättre på att leva i nuet för det känns bättre att ångra saker man gjort än att ångra att jag aldrig gjorde dem...

Stockholm

Eventuellt blir det Stockholm nästa vecka. OM jag hittar en billig biljett och OM jag får skattepengarna!
Så OM ni vill ses får ni höra av er!

<3

Förvirrad



Det är så mycket som snurrar i mitt huvud och kommande vecka måste jag prestera till 110%. Jag vill få allt överstökat nu, orkar inte vänta. Jag säger hej till prestationsångesten men inte hjälper det...kom och ta mig långt härifrån!

Hej söndag!



Känns sådär, har massor att göra, magknip, pms och lite saknad. Dålig kombination!
Hej söndag!

1,5 vecka i Båstad...


Jag har köpt en "Båstad-ring". Det är en gullig dam som gör dessa.
Kärlek vid första ögonkastet!

Nu väntar en tuff vecka med prov och tenta! Lägenheten har vi till sista augusti men egentligen är det bara 1,5 vecka kvar av det "vanliga" Båstad-livet. Skolan och vännerna. Det känns lite konstigt samtidigt som jag tror att det är bra att börja ett nytt kapitel ganska så snart.

Två ganska nya vänner flyttade redan idag, till Stockholm och Mora. Jag är dock glad att jag hann lära känna dem även om jag kommer att sakna dem. Jag börjar bli van nu att "skiljas" från människor, tyvärr! Tacka vet jag facebook, där mister man ingen utan kan hålla kontakten och följa med i vännernas liv :)


Jag börjar bli trött på ödet...


Smutsiga fötter?


Min mobilkamera är lite dålig så min nya "smuts" syns inte så tydligt här som i verkligheten.
Har haft sandaler den här veckan och nu har jag fått rutiga fötter.
Solen har tydligen även nått mina fötter...hahaha!


Balkongdörr och mognad i en konstig kombination!



Det känns bra nu, mitt i all röra. Nästa vecka väntar praktiskt prov och tenta, inte så kul men jag känner mig lugn, iaf just nu!

Sol och vackert väder, kan det vara det som gör att mycket känns bra nu? Underbart är det iaf!

Mycket slit i skolan ger resultat, den är iaf sann! Och jag har blivit något bättre på att mixa ljud! Den här veckan har jag även lärt mig något nytt, praktiska saker i hemmet. Idag skulle jag stänga vår balkongdörr och plötsligt har hela handtaget och dörren låst sig. Jag vet inte varför men jag fick en konstig panik. Jag stod och slet (självklart med nymålade naglar som blev sabbade). Till slut gick jag och hämtade rapsoljan och försökte smeta på med fingrarna. UUUuuuuu! Det är sånt här man ska ha en karl till!!!!!!! Men till slut så gick det faktiskt. Jag fick igen dörren men jag är tveksam om jag kommer att öpnna den igen när jag är själv hemma...

På tal om karl! Jag har fått två nya vänner. Trevliga killar med mognad och humor. Som vanligt har jag dålig timeing och lär känna dem 1 vecka innan de flyttar hem igen...Oh no! Men jag är trots det glad för nu tänker jag lägga alla omogna små skitar bakom mig och försöka att sluta med att dömma de snälla killarna direkt. Jag kan ha så fel... Mr M! Tack för att du har fått mig att fatta vad det är jag egentligen vill ha. Kanske har det även med att jag börjar bli äldre (mognad??)) eller börjar lära mig av allt "Sex and the city"-tittande? Hahaha! Jag har inte svaret men nu är det bye bye badboys som inte vågar vara er själva och som ljuger och är otrogna. Alla andra är välkomna! :P


Natt



Jag har absolut varit med om bättre dagar i mitt liv...var tog de vägen????

Tänk vad man kan sluka...

"Snygg, sexig och singel", "B J:s dagbok" och "Casanova" på en kväll och när jag dessutom har sett vardera film ca 15 gånger ^^


Det är Anna Marie Stèen....

RSS 2.0